Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyar órán önkielégítést végeztem, lebuktam, igazgatói intő. Hogy magyarázzam meg otthon? Szüleim elég szigorúak.
Figyelt kérdés
2012. jan. 23. 18:58
11/25 anonim válasza:
Vertétek? Tömeges f*szverés volt a hátsópadban? Gratulálok...kár, hogy tél van, beszállhatott volna egy darázs, és csípett volna mindegyikőtökébe bele!
15/25 anonim válasza:
Pf ha ez igaz akkor nagyon gáz vagy már bocsánat... :D Ilyen seggel is rég találkoztam gyakorin.
16/25 anonim válasza:
b++++ mekkorát röhögtem köszi! :D Depis volt a hangulatom amikor hazaértem szal most jólesik az ilyen:D Kicsaptam itthon és már jól is éreztem magam, azon gondolkodtam vhogy a suliba is ki kéne és akkor ott is jobban érezném magam, de inkább nem teszem:D
f18
17/25 anonim válasza:
Én elhiszem mert én is csináltam matekonxDD csak ën lány vagyok. szerintem mondd azt,hogy unalmas volt az ora:D vagy azt mondd h csak imitáltátok
18/25 ennyittudtok válasza:
Kivertétek?Te nekem én neked ,de semmi buzulás!!/Torente/
19/25 anonim válasza:
Hát ez gáz!
De az 1.nek igaza van.
Amúgy meg órán....Érdekes de sztem kamu.
20/25 anonim válasza:
Én is ismrtek olyankat, akik ezt csinálták, csak nem buktak le... :):):):):)
Amúgy meg ha a szüleidnek olyanja van, akkor úgyis leb@szn@k. Sztem simán legyél túl rajta, aztán le van sz@rv@.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!