Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet élni szerelem és csók nélkül?
Figyelt kérdés
2012. jan. 23. 18:54
1/9 anonim válasza:
lehet. ez nem levegő, hogy feltétlen szükséges az életben maradáshoz
csak nem jó. az ember előbb utóbb boldogtalan lesz
2/9 anonim válasza:
Igen.
A szíved pumpálja a vért, a tüdőd felveszi az oxigént, az emésztőrendszered a tápanyagot, az agyad "üzeneteket" küld a testednek, hogy működjön, izmaid összehúzódnak és ernyednek is...
Szóval lehet élni szerelem és csók nélkül is.
4/9 anonim válasza:
Igen, én is élek. Abszolút bizonyítva van. Az más kérdés, hogy mennyire lehet boldogan élni.
7/9 whatshername válasza:
Utolsó két válaszolóval értek egyet!
Sok jó dolog van az életben,de ha nincs szerelmed,akivel megoszthatnád,úgy nem ér szinte semmit!
8/9 anonim válasza:
Csatlakozom a előttem lévő 3 hozászoláshoz
F
9/9 anonim válasza:
szerintem meg nem lehet. lehetetlen szerintem úgy végigélni az életed hogy nem szeretsz bele senkibe, és ha mégis lehetséges lenne, akkor sem érdemes, mert így boldogtalan leszel, és nem lesz részed az élet legszebb dolgaiban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!