Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek milyen az átlagos lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek milyen az átlagos lány és a nagyon szép lány kategória?

Figyelt kérdés
Azt mondják, hogy ez mindenkinél változó, és valakinek a legszebb lányok másnál csak átlagosak. Nektek hogy van ez? (Szeretném összehasonlítani a magam ízlésével)
2012. jan. 23. 16:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
67%

1. vagyok

előre leszögeztem, hogy az ÉN VÉLEMÉNYEM, ami azt jelenti, hogy SZUBJEKTÍV (saját világlátású, elfogult gyengébbek kedvéért) kapiisssss?????

nem vagyunk egyformák ezért más az ízlésünk is, nem csodálom, hogy másokat tartunk szépnek...

szánalmas a lepontozás, de légyszi ezt is ...

2012. jan. 23. 19:27
 12/16 anonim ***** válasza:
Kedves 1., én lány vagyok, de nagyon tetszik a pontozásod! *.* Főleg Helena Bonham Carter miatt :D:D
2012. márc. 21. 00:31
 13/16 anonim ***** válasza:

uccsó

ő az abszolút best ^^ :)

2012. márc. 29. 21:19
 14/16 anonim ***** válasza:
ennek nagyon örülök! :D:D
2012. márc. 30. 14:15
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Lány vagyok (!!). Az én szememben azok a lányok szépek akik elfogadják azt ,ahogy kinéznek és nem ezen görcsölnek. Egy lány lehet szép 50 kg-as és 60+ -an is. És csak üzenném azoknak a fiúknak akik mondják , hogy a szép lány ennyi centi és annyi kiló. Ha tetszik nektek egy lány jófej meg minden de leméred és mondjuk 170 cm-hez 60 kiló akkor otthagyod? Csak mert a külső szépség múlékony dolog tönkreteheti az idő vagy egy baleset de a belső szépség attól még megmarad :D
2013. szept. 22. 15:42
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

"Az átlagos lány aki:

-nem dohányzik

-nem b*szik be minden hétvégén

-nem zsírd*sznó (70kg alatt van)"-szerintem pont, hogy ezeknek az ellentéte az átlagos.

2013. dec. 31. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!