Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 13 éves csajok! Neketek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 éves csajok! Neketek mekkora melltartó a megfelelő?

Figyelt kérdés
2012. jan. 22. 20:17
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
12%
persze a mai 13-15 évesek felnőttnek hiszik magukat..
2012. jan. 22. 20:46
 12/23 anonim ***** válasza:
75%

az "érzéseket" nem lehet irányítani. :P

én magamat tényleg érettnek érzem magam.

de már, mint mondtam, ezen nem érdemes vitázni, mert mindenkinek meg van a saját véleménye.

2012. jan. 22. 20:49
 13/23 anonim ***** válasza:
86%
Magyarán hagyjam kényelmetlenül zötykölődni a lassan anyukáméval megegyező méretű B-s melleimet egy idióta beidegződés miatt? 14 leszek, a testi fejlődésem mindig is előrehaladottabb volt valamivel másokénál, ez van, nem tehetek róla, sem ellene. Való igaz, hogy manapság még az is melltartót húz, akinek nincs mire, csupán azért, hogy ezáltal is nagyobbnak, érettebbnek mutassa magát előttünk, de nem kéne általánosítani, valakinek tényleg szükségszerű.
2012. jan. 22. 20:50
 14/23 anonim ***** válasza:
2. válaszoló, én is azt akartam írni, amit az első pontodban írtál :D
2012. jan. 22. 21:20
 15/23 anonim ***** válasza:
51%

13 évesen minek melltartó?

Persze akinek már ekkor lóg (van néhány, ha nem is sok) az vegyen, vagy legalább szorítsa le egy felsővel.

2012. jan. 23. 00:23
 16/23 anonim ***** válasza:
9%
sok 18 éves is még agyilag is kislány nemcsak testileg!
2012. jan. 23. 14:56
 17/23 anonim ***** válasza:
87%
én nem hordok melltertót és már elmúltam 13. inkább csak toppokat amik kicsit leszorítják. De nem is akkorák még..
2012. jan. 26. 16:24
 18/23 Habibibubu10 válasza:
én 13 évesen sport top bigyót hordtam,aztán 14 évesen váltottam ilyen kicsi méretű,merevitő nélküli vékony mégis stilusos melltartó szerűségre,arra is azért mert minden más lány az osztályban arra váltott ( egy-két még nálam is éretlenebb lány kivételével) amúgy 70/A.
2012. aug. 21. 11:56
 19/23 anonim ***** válasza:
Én 13 éves vagyok, és nem hordok melltartot. Igaz már kiszámoltam, és 70B-s kéne, de még azért sem hordok, csak toppot, mert nem akarok nevetségesnek, vagy beképzeltnek tünni.
2012. okt. 8. 19:15
 20/23 anonim válasza:

Most miert kell baszogatni szegenyt?! Jah..es 13 evesen talan nem csak csaj..talan mar nő.Esetleg agyilad egy kislany..NA ÉS?!Ez az ő dolga hogy mikor akar melltartot!Bocs a kifejezesert!

Es most EN kepes leszek valaszolni a kerdesre!! En is 13 vagyok es 75/A-t hordok push up nelkul...

2013. máj. 18. 08:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!