Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan változtathatnám meg? Bármit megtennék érte.
Figyelt kérdés
Fél éve új szomszéd költözött mellénk, egy 20 éves fiú, akit meglepő módon nagyon megkedveltem, pedig még csak nem is beszélgettem vele, csak facebookról tudok róla információkat. A probléma ott van, hogy soha nem láttam még barátnővel vagy a barátaival. A kocsija (ha nincs munkában) mindig az udvarban áll, nem jár el sehova. Nem foglalkozik senkivel, nem érdeklik a szomszédai, senki nem tud róla semmit. Általában ha autóval is látom teljesen felelőtlenül vezet, a legkisebbtől a legnagyobb szabályt is megszegi. Pár napja találkoztam vele a közértben, látott engem de nem jött oda, így hát én mentem oda hozzá. Próbáltam beszélgetni vele, de teljesen értelmetlen mondatok hagyták el a száját és furán viselkedett. Anyukám barátnője mesélte, hogy úgy ő úgy tudja drogfüggő ez a fiú. Tegnap elhívtam sétálni, és nagyon úgy tűnt, hogy én is tetszem neki. Megkérdeztem tőle, hogy miért viselkedett a múltkor furán a boltban. Nem tudott rá rendes választ adni. Említettem neki, hogy valaki mesélte, hogy drogozik, majd megkérdeztem tőle hogy igaz e, mire ő azt felelte hogy igen, és jobban tenném ha nem foglalkozék vele. Felajánlottam a segítségem, de azt mondta hogy ezen már nem lehet segíteni, mert drog nélkül nem tud élni, és ha ez nem volna már rég öngyilkos lett volna. Nagyon szeretnék rajta segíteni, mert úgy érzem hogy beleszerettem. Én 21 éves vagyok.2012. jan. 22. 19:15
1/6 anonim válasza:
Ne szeressél rajta segíteni, hagyjad szépen ott, ahol van. Az ilyen ember csak magán tud segíteni, ha akar egyáltalán. Ne tedd tönkre az életedet egy ilyen szarládáért.
2/6 anonim válasza:
Ne játszd a mártírt mert belebuksz..
3/6 anonim válasza:
Nagyon jó, hogy szeretnél segíteni, de ehhez két ember kell. Ha ő nem akarja a változást, akkor minden próbálkozásod hiába lesz!
Persze, ha valamilyen szinten kötődsz hozzá, borzalmas lenne végig nézni, ahogy tönkre teszi magát, de ez esetben éppen elég, ha tudja, hogy szívesen segítesz neki és ha szükség van valakire, szólhat neked.
16/L
4/6 anonim válasza:
Max a rehab jöhet szóba, de ez esetben a családja és a közeli hozzátartozók 110%-os támogatására van szükség.
5/6 anonim válasza:
Volt egy szomszédunkban egy lány, aki hasonlóképpen hozzád, meg akart menteni egy drogos srácot. Évekig küzdött, mire feltűnt neki, hogy nem ő volt jó hatással a gyerekre, hanem épp ellenkezőleg, a gyerek szinte tönkretette, mert a végén már a csajtól lopta a pénzt az anyagra, az a kis bolond meg nem szólt érte, mert bele volt zúgva. Megmenteni senkit nem lehet, legfeljebb segíteni tudsz rajta, de ehhez elsősorban az kell, hogy ő is akarja, de abból, amit leírtál, nem ez jön le.
6/6 Szőkevagyok,nemhülye válasza:
Én legutóbb úgy vettem rá egy ismerőst az elvonóra, hogy mérget kevertem a rántottájába, olyat ami 24 óra alatt fejti ki a hatását. Mondtam neki hogy csak akkor kapja meg az ellenszert ha bemegy elvonóra.
Bement.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!