Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a lány akiért mindent megtennék észre sem vesz?
Mi a francot ragozod túl? Miért kell töketlenkedni? Odamész hozzá, szia mizu. Kész. És elkezdessz vele beszélgetni. Nem nézni kell a nőt, hanem alkalmazni (legyen az konyha, ágy, szőnyegsika) xD
Menjél oda hozzá, beszélgessél vele, suli után meg hívd el sétálni. Aztán meg 1 hét múlva kérdezd meg, hogy átjönne e hozzád filmezni. Dugd meg és csókolom. Mi olyan nehéz ezen?
Ne hallgass az előzőre, látom, félsz. Figyelj. ÉN azt ajánlom, hogy próbálj meg először köszönni neki a folyosón, ha mondjuk egyedül van. Ha többen vannak, és éppen nem beszélgetnek, akkor is köszönhetsz, de ne csak neki, hanem mindegyiknek. Próbálj meg a barátaival, barátnőivel kicsit jobban összebarátkozni, hogy aztán közelebb kerülhess a lányhoz. Kérdezhetsz is az áhított személyről, de ne feltűnően, csak olykor-olykor ejts el egy-egy kérdést, felvetést. Persze ez nem megy egyik napról a másikra, de ha szereted, akkor türelmesnek kell lenned. A lányok értékelik ,ha valaki megfelelő ideig tud várni. Ne izgulj, sose pánikolj! Próbálj meg természetes lenni, ne remegjen az egész tested, ne csavargasd az ujjaidat.
És ezt jól jegyezd meg: Minél tovább vársz, hogy beérjen a gyümölcs, annál édesebb lesz!
Sok szerencsét kívánok! :)
14/F
Ja, hogy én hülyeséget írtam? Hallgass arra, amelyik neked jobban tetszik (én nem azt írtam amit hallani akarsz, hanem azt amit cselekedned kell)
Majd rájössz 1-2 év múlva, mikor már nem lesz meg a lehetőséged, hogy a suliban csajozzál. Nyugodtan szóljál be, végülis csak segíteni akartam, éstalán még dughattál volna is egyet. Teljesen nyugodtan. Kapjad be a f.aszom...az ilyennek minek segíteni.
Kedves első!
Nem gondolod, hogy nem mindenki dugni akar mindjárt??? Egy hét után lefeküdni valakivel... Hát.
14 évesen több értelem van a hozzászólásában mint a tiedben!
"Majd rájössz 1-2 év múlva, mikor már nem lesz meg a lehetőséged, hogy a suliban csajozzál. Nyugodtan szóljál be, végülis csak segíteni akartam, éstalán még dughattál volna is egyet. Teljesen nyugodtan. Kapjad be a f.aszom...az ilyennek minek segíteni."
Te szánalmas vagy. Tudod ide nem azért jönnek segíteni az emberek, hogy ők segítsenek a "legjobban, a legtöbbet", hanem normális, korhoz illő válaszokat adjanak. Szerinted minden 17 éves fiú csak a szexre vágyik? Ha ezt hiszed, hát akkor nagy barom vagy. Vedd észre, hogy nem a szex körül forog a világ -.- Szép napot!
F/14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!