Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha a lány akiért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a lány akiért mindent megtennék észre sem vesz?

Figyelt kérdés
Néha órán elkezd nézni de csak vagy 7 mp-ig utána nem.Az én tudtommal másik fiú tetszik neki, de ő határozottan állítja, hogy az a fiú nem tetszik neki, mert egy barátom megkérdezte tőle.De nem hiszem el, hogy nem tetszik neki a másik, mert reggelente köszön neki, és ha azzal a fiúval beszélgetek, és a lány hív valahova minket, akkor mindig a másik fiú nevét mondja, és úgy hív minket.Bele őrülök!Már 17 vagyok, de barátnőm még soha nem volt.
2010. jún. 7. 13:02
 1/10 anonim ***** válasza:
0%

Mi a francot ragozod túl? Miért kell töketlenkedni? Odamész hozzá, szia mizu. Kész. És elkezdessz vele beszélgetni. Nem nézni kell a nőt, hanem alkalmazni (legyen az konyha, ágy, szőnyegsika) xD

Menjél oda hozzá, beszélgessél vele, suli után meg hívd el sétálni. Aztán meg 1 hét múlva kérdezd meg, hogy átjönne e hozzád filmezni. Dugd meg és csókolom. Mi olyan nehéz ezen?

2010. jún. 7. 13:06
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ne hallgass az előzőre, látom, félsz. Figyelj. ÉN azt ajánlom, hogy próbálj meg először köszönni neki a folyosón, ha mondjuk egyedül van. Ha többen vannak, és éppen nem beszélgetnek, akkor is köszönhetsz, de ne csak neki, hanem mindegyiknek. Próbálj meg a barátaival, barátnőivel kicsit jobban összebarátkozni, hogy aztán közelebb kerülhess a lányhoz. Kérdezhetsz is az áhított személyről, de ne feltűnően, csak olykor-olykor ejts el egy-egy kérdést, felvetést. Persze ez nem megy egyik napról a másikra, de ha szereted, akkor türelmesnek kell lenned. A lányok értékelik ,ha valaki megfelelő ideig tud várni. Ne izgulj, sose pánikolj! Próbálj meg természetes lenni, ne remegjen az egész tested, ne csavargasd az ujjaidat.

És ezt jól jegyezd meg: Minél tovább vársz, hogy beérjen a gyümölcs, annál édesebb lesz!

Sok szerencsét kívánok! :)

14/F

2010. jún. 7. 13:16
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!Legalább te értelmesen tudsz írni...
2010. jún. 7. 13:19
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

Ja, hogy én hülyeséget írtam? Hallgass arra, amelyik neked jobban tetszik (én nem azt írtam amit hallani akarsz, hanem azt amit cselekedned kell)

Majd rájössz 1-2 év múlva, mikor már nem lesz meg a lehetőséged, hogy a suliban csajozzál. Nyugodtan szóljál be, végülis csak segíteni akartam, éstalán még dughattál volna is egyet. Teljesen nyugodtan. Kapjad be a f.aszom...az ilyennek minek segíteni.

2010. jún. 7. 13:31
 5/10 anonim ***** válasza:
Most nézem, pont egy 14 éves kis p.öcs fog neked segíteni...biztosan xDD
2010. jún. 7. 13:32
 6/10 LN09 ***** válasza:
100%

Kedves első!

Nem gondolod, hogy nem mindenki dugni akar mindjárt??? Egy hét után lefeküdni valakivel... Hát.

14 évesen több értelem van a hozzászólásában mint a tiedben!

2010. jún. 7. 13:53
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

"Majd rájössz 1-2 év múlva, mikor már nem lesz meg a lehetőséged, hogy a suliban csajozzál. Nyugodtan szóljál be, végülis csak segíteni akartam, éstalán még dughattál volna is egyet. Teljesen nyugodtan. Kapjad be a f.aszom...az ilyennek minek segíteni."

Te szánalmas vagy. Tudod ide nem azért jönnek segíteni az emberek, hogy ők segítsenek a "legjobban, a legtöbbet", hanem normális, korhoz illő válaszokat adjanak. Szerinted minden 17 éves fiú csak a szexre vágyik? Ha ezt hiszed, hát akkor nagy barom vagy. Vedd észre, hogy nem a szex körül forog a világ -.- Szép napot!

F/14

2010. jún. 7. 13:55
 8/10 anonim ***** válasza:
58%
És még annyit fűznék hozzá, hogy a válaszaid helyességét a százalékos arányban megadott helyes válaszaid is tükrözik. 39% . Ha nem lennél jó matekos, tudd, hogy egy 10 kérdésből 4 jó válasz, azaz minden kb. 2,25-dik válaszod csak jó...
2010. jún. 7. 13:58
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Húzd le magad. Egy 14 éves kisp.öcs ne akarja megmagyarázni nekem, hogy nem érdekli a szex. Vagy a kukidon se nő még szőr, vagy egy képmutató hazug tróger vagy, és az is lesz belőled.
2010. jún. 7. 17:42
 10/10 Henria válasza:
17vagy!az nem azt jelenti hogy nem lesz soha barátnőd lesz csak én várd annyira!Ha meg tetszik ne habozz beszelj vele!s szerintem jobb ha élősszőr is ön magad eszel ne játssz más szerepet..ez a legfontosabb.s másra soha ne hallgass mert abból jó nem sül ki!magadra hallgass azt amit a szíved diktál!természetesen hallgasd meg a barátaid tanácsát de ha azok nem tetszenek úgy dönts ahogyan te szeretnél!
2011. dec. 9. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!