Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejön nektek egy olyan srác, aki tök helyes, de csak kb.170 cm magas? Belebonyolódnátok egy kapcsolatba, vagy a magassága miatt felejtős?
Zavarna, ha olyan srác kezdeményezne, aki veled egymagas vagy alacsonyabb, mert csupán 170 cm körüli.
Hogy hat ez a csajokra?
Kort is kérek, köszi!
Oké, tudom, hogy egymagasaknak vagy nálad magasabbaknak szól a kérdés, de!
Magyarországon az átlagos testmagasság a férfiaknál 176 centi, aminek lehet, hogy alatta vagy, de a nők átlagos magassága 164 centi, szóval a helyzet mégse annyira rossz. [link]
Én 158 centi vagyok már jó két éve, szóval nálam a 170 centi teljesen jó: ha tízcentis magassarkút veszek, ami mondjuk elég extrém, akkor se lennék nálad magasabb :-)
16/L
Nekem bejön,ha nem kell felfele tekintgetni,és nem érzem azt,hogy kis hobbit vagyok. :) Nekem nem jön be az a pasitípus,aki mellett én lehetek a törékeny nőci,magasság és izom tekintetében se,én az egyenrangúságot jobban szeretem. :P Tehát ha választhatnék,inkább az olyan 170-180 cm közötti srácokat részesíteném előnyben. Ha velem(170 cm)egymagas? Fene ott egye,úgy se szeretek 10centis magassarkúban járni.:D
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!