Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bejön nektek egy olyan srác,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejön nektek egy olyan srác, aki tök helyes, de csak kb.170 cm magas? Belebonyolódnátok egy kapcsolatba, vagy a magassága miatt felejtős?

Figyelt kérdés

Zavarna, ha olyan srác kezdeményezne, aki veled egymagas vagy alacsonyabb, mert csupán 170 cm körüli.

Hogy hat ez a csajokra?

Kort is kérek, köszi!

2012. jan. 22. 18:26
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:

Arról van szó, hogy pár hónapja megismertem egy férfit, azóta imádom, de sajna nem a párom. MÉG... :):):)

Eleinte fura volt, amikor megállt mellettem, mert én 167 cm magas vagyok. Nem ehhez szoktam. De mára megszoktam és sőt... tündéri aranyos számomra, kis ugri bugri.

Csak kíváncsi lettem, hogy 31 évesen miért nincs párja, ha ilyen vonzó és normális srác. Szerintetek a párkapcsolatban nagyon közrejátszhat a magassága, vagy zavarhatja őt?

Én egyszer tettem másra megjegyzést, amit egy pillanatra magára vett, tehát zavarja ezek szerint , igaz?

2012. jan. 22. 18:34
 12/39 anonim ***** válasza:
nem hiszem, hogy a magasság miatt. minimum annyi nála alacsonyabb lány van, mint nála magasabb.
2012. jan. 22. 18:36
 13/39 anonim ***** válasza:

164 cm vagyok, nem zavarna :)

23/N

14/39 A kérdező kommentje:

Tudja hogy kedvelem, én is úgy érzem, hogy ő is kedvel, meg jelei is vannak, de mégsem próbálkozott még be nálam, de valahogy mégis kötődünk egymáshoz.

Szerintetek lehet, hogy nincs önbizalma?

15/39 A kérdező kommentje:

Hát azért nem sok alacsony lány van, manapság olyan magasak a nők, nem?

Én kivétel vagyok a magam 167 centijével, mondják is, hogy alacsony vagyok. Pedig szerintem ez ideális egy nőnél.

2012. jan. 22. 18:38
 16/39 anonim ***** válasza:
én meg pont fordítva látom, hogy olyan picik a nők : ) nem tudom de majd nézek valami statisztikát.: D
2012. jan. 22. 18:39
 17/39 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a magassága miatt nincs párja. Te se fogsz összejönni vele, mert ha nem zavarna, eleve nem írtad volna ki a kérdést.
2012. jan. 22. 18:39
 18/39 A kérdező kommentje:
Persze, írtam is, hogy eleinte fura volt. A 190 cm-es párom után őt egy kissrácnak éreztem magam mellett, de megszoktam, már nem furi. Ilyen alacsony srácot még nem ismertem. De őt ez csak még aranyosabbá teszi. :)
2012. jan. 22. 18:42
 19/39 A kérdező kommentje:
A kérdést azért írtam ki, mert kíváncsi vagyok, a nők hogyan tekintenek rá.
2012. jan. 22. 18:44
 20/39 anonim ***** válasza:

En 175 vagyok orulok neki. Segit kiszurni a felszines noket

20f

2012. jan. 22. 18:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!