Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejön nektek egy olyan srác, aki tök helyes, de csak kb.170 cm magas? Belebonyolódnátok egy kapcsolatba, vagy a magassága miatt felejtős?
Zavarna, ha olyan srác kezdeményezne, aki veled egymagas vagy alacsonyabb, mert csupán 170 cm körüli.
Hogy hat ez a csajokra?
Kort is kérek, köszi!
Arról van szó, hogy pár hónapja megismertem egy férfit, azóta imádom, de sajna nem a párom. MÉG... :):):)
Eleinte fura volt, amikor megállt mellettem, mert én 167 cm magas vagyok. Nem ehhez szoktam. De mára megszoktam és sőt... tündéri aranyos számomra, kis ugri bugri.
Csak kíváncsi lettem, hogy 31 évesen miért nincs párja, ha ilyen vonzó és normális srác. Szerintetek a párkapcsolatban nagyon közrejátszhat a magassága, vagy zavarhatja őt?
Én egyszer tettem másra megjegyzést, amit egy pillanatra magára vett, tehát zavarja ezek szerint , igaz?
164 cm vagyok, nem zavarna :)
23/N
Tudja hogy kedvelem, én is úgy érzem, hogy ő is kedvel, meg jelei is vannak, de mégsem próbálkozott még be nálam, de valahogy mégis kötődünk egymáshoz.
Szerintetek lehet, hogy nincs önbizalma?
Hát azért nem sok alacsony lány van, manapság olyan magasak a nők, nem?
Én kivétel vagyok a magam 167 centijével, mondják is, hogy alacsony vagyok. Pedig szerintem ez ideális egy nőnél.
En 175 vagyok orulok neki. Segit kiszurni a felszines noket
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!