Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » MIért van az, hogy a nőket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MIért van az, hogy a nőket nem ítélik el annyira, mint a férfiakat, ha a saját nemük iránt vonzódnak?

Figyelt kérdés
2009. máj. 28. 11:40
 1/6 anonim ***** válasza:

én is tetem fel hasonló kérdést, lásd itt:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

2009. máj. 28. 11:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezen én mélységesen felháborodok mindig. A legtöbb pasi úgy van vele, hogy 2 férfi undorító, 2 nő meg huuuu de sexy! És mikor én azt mondom,hogy ugyan olyan a helyzet, azt mondják,hogy teljesen más! Én sem értem miért, mivel mindkettő szitu az,hogy 2 azonos nemű van együtt. Ezért nem tudom, a férfiakat miért kell elítélni, a nőket meg isteníteni!
2009. máj. 28. 11:59
 3/6 anonim ***** válasza:
41%

Ez egy nagyon jó kérdés és fogalmam sincs.Amúgy eddig erre nem is gondoltam,csak most,hogy mondtad.

Amúgy talán az a válasz,hogy egy férfi a férfiak szerint legyen férfi ne kislány.Gondolom a hetero férfiak szerint a fajuknak megalázó ez.Vagy valami ilyesmi.Jó nekem meg az a fura,hogy ha kt nő együtt van.Amúgy azt is mennyiszer hallod,hogy a srcok izgulnak arra ha 2 lány,de a lányok fordítva már nem.Én bírom a homo fiúkat már 100000000% hetero vagyok.Olyan kis édesek,ha fiam lenne és meleg lenne én nem bánnám,főleg ha olyan lenne mint Kristóf:D

2009. máj. 28. 11:59
 4/6 anonim ***** válasza:

Én is tettem fel hasonló kérdést, születtek érdekes válaszok:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

2009. máj. 28. 12:05
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem is már sok pasi hozakodott elő ezzel a leszbi-témával (mármint hogy benne lennék-e?). egyszerűen lekoptattam őket. Nem tudom, miért nehéz megérteni, hogy ha hetero vagyok, akkor nem érdekelnek a lányok, semennyire sem. Ahogyan őket sem a férfiak. Ennyi erővel én is rájuk erőltethetném, hogy csókolózzanak pasikkal, meg simogassanak férfiakat...

Ja és egyébként abba belegondoltatok, hogy valójában a leszbikus nők nagyobb része nem is olyan, mint ahogyan azt a tévében mutatják? Úgy értem, nem szőke nagymellű cicababák...

2009. máj. 28. 13:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Minden pasi szívesen megnéz(ne) két egymást nyaló-faló, simogató, stb lányt. (sőt, sok nő is). De nem sok nőről hallottam, aki ráizgulna két pasi intim kapcsolatának részleteire...
2009. máj. 28. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!