Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság a fiúk miért nem akarnak kapcsolatot létesíteni olyan lánnyal akinek?
Figyelt kérdés
akinek még nem volt kapcsolata. 15L vagyok és azt vettem észre ha egy fiúval neten beszélek( mert élőben velem "nincs ilyen"), hogy ha megkérdezik hogy volt e már barátom tökre meglepődnek és mintha megijednének tőlem ezért nagyon nem keresik a társaságomat. Ez ennyire visszataszító dolog? Meg ilyen kérdésekkel hogy még nem is smároltál? miért ez a fiúknak gáz lenne egy olyan lánnyal járni aki tök tapasztalatlan? meg azt vettem észre hogy ez a 15-17 éves fiú réteg többsége tök bunkó. Szerintetek ezt hanyagoljam, és majd 18 éves koromban kezdjek ilyenekkel foglalkozni? Tök rossz, hogy minny 16 leszek és nincs meg nem volt még senkim. Olyan tapasztalatlannak érzem magam emiatt, meg jó lenne ha lenne valakim, de így sose lesz. Élőben max. megnéznek de senki sem jön oda. Hogy lesz így valaha kapcsolatom? Szeretnék már de ebbe tökre belefáradtam pedig mások szerint nem is vagyok csúnya..2012. jan. 22. 15:31
11/14 anonim válasza:
jó. figyeljfigyeljfigyelj. most azt hiszed hogy béna vagy, tapasztalatlan senki sok korodbelihez képest. de ez annyira ostobaság. tök fiatal vagy 15 éves.. úr isten, miért ne lenne később kapcsolatod? majd ha esetleg mondjuk akár évek múlva is, csókolózol először, tudod mit fogsz utána gondolni? hogy annyira lényegtelen hogy ezt 15 évesen tetted meg vagy akkor. ha olyannal teszed akit szeretsz. :) ő sem fog lenézni téged ezért. Egyébként, mindenki elkezdte valahogy, tehát amiatt meg ne félj az első csóktól, pasitól. ezt mindenki átélte. Szal ezen ne agyalj éld az életed, és ha majd lesz egy srác aki nagyon megtetszik akkor merj bátor lenni. Akinek ez meg nem tetszik, tudod... vagy olyannak fogadjanak el amilyen vagy, vagy nem fogadnak el. De akkor nem is kellesz nekik eléggé. Ennyi.. akkor nincs is értelme. puszi. 20L
12/14 anonim válasza:
15évesen még tökre ráérsz ha elolvasol pár kérdést láthatod hogy nálad idősebbeknek sincs párja, élőben jobb ismerkedni mert neten mindenki azt írja magáról, hogy ő a magyar Johny Depp, 15 évesen én még azon gondolkodtam, hogy rózsaszín vagy kék tütüt adjak a Barbiemra
13/14 anonim válasza:
Én még élvezném is ha egy ilyen lánnyal ismerkedhetnék :):DD
18/F
14/14 Darkkingdom válasza:
Az előttem szólóhoz csatlakoznék,hogy igen a fiúk élvezik azt ha van kihívás,most ne értsd férre nem azért hogy sex legyen,de van romantika udvarolni kell,meg vagy az a fülledség,egymás utáni vágy(Majd idővel nem 15 évesen) és az úgy teljes egész!Nem úgyhogy első találkozásnál helló szia (SEX) és utánna hogy is hívnak...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!