Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, h a terhességi teszt előtt 10 napig nem szabad szexuális kapcsolatot létesíteni?
Ehh...nem.
A terhességi teszt valóban a HCG-re reagál, ez a terheshormon. Csak akkor van jelen a szervezetben, ha a terhesség létrejött, tehát a baba beágyazódott. A szexuális aktus nem befolyásolja ilyen értelemben a teszteket.
utolsó gyökérnek: kiírta a kérdésbe, hogy terhességi, szóval ezt a poént bebuktad...
Kérdezőnek: Nem, ez baromság. A nővérem pl. az aktust követő napon csinálta meg a tesztet, és hiteles eredményt adott.
Utolsó: A kérdéses aktus után csinálta egy nappal? Mert akkor mázlija volt csak. 1 nap után nem lehet hiteles egy teszt.
Amúgy lehet előtte szeretkezni, mert semmi köze hozzá. Gondolom azért nem ajánlják, mert mondjuk csinálsz egyet az aktus után két héttel szerdán, előtte nap kedden meg szeretkezel (mondjuk védekezés nélkül) és a teszt negatívat mutat (az előző, két héttel azelőtti aktusból). De lehet, hogy a keddi esettől meg teherbe esel, és utána meg már nem tesztelsz, mert azt hiszed, akkor nincs gond.
Nah ez nem tudom mennyire sikerült értelmesen, de én max ezt tudom elképzelni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!