Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akar tőlem valamit? Vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akar tőlem valamit? Vagy csak szimplán barom? XD

Figyelt kérdés

Jött 2 hónapja egy új srác az osztályunkba, akit köztudottan is irritálónak találok: "b-zis", bunkó, beképzelt, egoista, s ha jól tudom, ezzel tisztában van, hogy ez a véleményem róla. Aztán egy nap azon észleltem, hogy amikor órán megszólalok engem néz, sőt BÁMUL, és ezzel irritál már szegény...habár eleinte nem csak engem bámult annyira, hanem a többieket akik megszólaltak de ez érthető hisz új volt...na a lényeg, hogy mostanában inkább csak engem néz, miközben a tanár felszólít tanórán.

A másik pedig a következő: egyre inkább van a közelemben.

pl. szünetekben mindig kiér előbb az udvarra, mint én és a haverom, ilyenkor mindig elmegyek előtte, vagy mellette... szintén megbámul -.-"...na nem is ez a lényeg, hanem az, hogy múltkor oda jön a "BANDÁHOZ"(két haveromhoz és hzzám), de kb a semmiért...-mármint nekem úgy jött le-. az egyik haverom elkezd szónoklatot tartani egy ostobaságról, melyen a másik haverom és az új otársam nevetett én meg dőltem a röhögéstől egy másik gyerek láttán, aki nagyon gyökér...na de ez nem lényeg... de a srác aki elvileg "bámul" az komolyan a semmiért jött..mármint amiután befejezte kedves barátom a prédikációt, azután elkezdett valami zagyvaságról beszélni, ami nem is illett a témába... na mindegy... a srác nagyon barom... x3

pl2.: ma volt felvételi és volt közbe egy 15 perces szünet. Ekkor a gimi aulájában gyülekeztett az osztályomból néhány gyerek és a srác is ott volt... egy gyerek választott el engem tőle. O.o

pl3.: otársamat szeretem ölelgetni, mert nem tom miért...olyna macis :D és egyik óra előtt is a teremben megöleltem és oda jött a srác és ő "BAROMKODVA" megölelt mi közben valami marhaságot beszélt össze vissza... O.o

na szóval mit is akar tőlem ez a hímnemű lény??? :O vagy egyáltalán csak idióta??:D (tudom nem szép ilyet mondani, de ez az igazság... am meg ami azt illeti helyes a srác...:$$ és leht csak azért mondok róla ilyeneket mert tudat alattiba bejön nekem??:O...am messziről helyes..közelről nem annyira xD)

2012. jan. 22. 01:03
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Te meg a szadista párja.
2012. jan. 22. 01:24
 12/27 A kérdező kommentje:
:D én nem festem a hajam és nincs pc-m...habár utóbbit szeretnék, de biztos kinövöm ezt az álmomat, haj témával kapcsolatban nem fogom festeni a hajamat, max hennával, de azt már kb 2 év múlva tervezem, mert ugyebár a henna az gyógynövény, és hajpakolásnak tökéletesen megfelel, és akor amúgy is gimnáziumba fogok járni, ahol megengedett. :)
2012. jan. 22. 01:25
 13/27 vnas00000 ***** válasza:
Jah még 1 titkot a férfiak szeretnek harcolni a csajokért és lehet azért is te kellesz neki mert észre vette h téged nem kaphat meg olyan könnyen
2012. jan. 22. 01:26
 14/27 A kérdező kommentje:
oks. :) köszönöm a válaszokat :3
2012. jan. 22. 01:27
 15/27 anonim ***** válasza:

Szerintem csak megpróbált beilleszkedni. Te meg egy kis tapló vagy, amiért játszod a keményet a semmire. Lehet a gyerek kedves, ha adsz neki egy esélyt. Te meg lebarmozod, amiért megpróbált beszélgetni a BANDÁVAL (a rag is nagybetűs??)

Hidd el, kis kedvesség csodákra képes.

23F

2012. jan. 22. 01:28
 16/27 A kérdező kommentje:
... :D a gond, hogy egy ideje kilett belőlem irtva a kedvesség, nem hiába...habár tudom hogy nálam nagyobb barmot nem ismerek (és magamra sem ismerek) azért, mert elítélem... de csak azért mert ahogy megláttam és megismertem hogy mekkora egy egocentrikus barom, azok után valahogy elment a kedvem egy életre e gyerektől. :/ de megpróbálokakkor jó arc lenni hozzá. ..xD márint ha menni fog :D
2012. jan. 22. 01:37
 17/27 vnas00000 ***** válasza:
első benyomása rossz volt rád. :d
2012. jan. 22. 01:44
 18/27 A kérdező kommentje:
...nem kifejezés.
2012. jan. 22. 01:45
 19/27 anonim ***** válasza:
tipikus tinédzserek...:D egyébként tetszel neki :) csak nem meri megmondani, és tudatalatt teszi azokat, amiket tesz.:D
2012. jan. 22. 01:51
 20/27 A kérdező kommentje:
OMFG!!! O.o :3 na jó...végül is jó érzés hogy bejövök egy olyan srácnak aki helyes :DxD de ezen kívül ha még tudnám is hogy jó fej... mtkor mellette ült anagyon szép otársam (egyértelmű h lány :D) és aztmondta a csajszi, hogy nagyon bunkó volt. :/
2012. jan. 22. 01:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!