Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még egyáltalán olyan lány, akinek bejönnek a félénk, kedves, érzelmes, igazán szeretni tudó, hűséges fiúk? Vagy manapság már csak a nagydumás, középpontban keménykedő arcok a menők?
B.zi nem vagyok, épp ellenkezőleg, túlságosan is sok lány tetszik, jó lenne, ha én is bejönnék nekik.
Én csak itt rinyálok, élőben nem is tudják sokan, hogy mit szenvedek én belül...
Nekem bejönnek az aranyos,kedves és figyelmes fiúk,akik kicsit visszahúzódóbbak.És még az is tetszik,ha kimutatja az érzelmeit, ölelget, puszilgat..:)Valószínű azért tetszenek,mert én is ilyen típusú személy vagyok.
Az viszont nem tetszik,és más lányoknak sem ha félén egy fiú,nem mer kezdeményezni,nem meri elhívni a lányt randira.
Csak annyit tudok mondani,hogy igen van még ilyen lány,csak keresni kell és megtalálod.
ma 00:13
de mégis hol van az az egy lány, aki szeretne engem?
22 évesen sem jött össze, akkor ezután mi változna?
79%-os (23:30, 23:52) tökéletesen leírta, nem tudok többet hozzáfűzni. Én egyébként a kettő közül egyiket sem választanám, az elején még tudnám tolerálni, de egy idő után elkezdene idegesíteni az első esetben az igazi férfi, a másodikban pedig az érzelmek hiánya. A 165 centi nem gáz, igaz én is annyi vagyok, de ha valaki szeret, azt nem érdekli.
A kérdésedre: igen, van, de el kell fogadnod, hogy valószínű a vékony, szép arcú, kedves, humoros, hűséges és igazán szerethető jelzők közül nem mindegyik lesz igaz rá.
Nekem az ilyenek voltak az eseteim csak megváltoztak az igényeim egy kicsit egy csalódás miatt... Jobb így... :)
20/N
ma 08:11
volt már legalább két lány, aki utcán előttem sétálva visszanézet hátra rám, meg mondták már, hogy helyes vagyok és nagoyn szép szemeim vannak
de én rondának tartom magam, így nem merek kezdeményezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!