Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van még egyáltalán olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még egyáltalán olyan lány, akinek bejönnek a félénk, kedves, érzelmes, igazán szeretni tudó, hűséges fiúk? Vagy manapság már csak a nagydumás, középpontban keménykedő arcok a menők?

Figyelt kérdés
2012. jan. 21. 22:52
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
értem, gondoltam, hogy ilyesmi válaszok jönnek majd, vagyis még mindig a nagydumás, középpontban keménykedők vezetnek
2012. jan. 21. 23:10
 12/28 A kérdező kommentje:

ma 23:09

legalább tudom kit akarok

2012. jan. 21. 23:17
 13/28 anonim ***** válasza:
En meg azt, h ilyen hozzaallas mellett milyen baratnod nem lesz:D
2012. jan. 21. 23:22
 14/28 anonim válasza:
Ilyen még van? mert én eddig hiába kerestem nem találtam. Nyugi a szerelem rád talál. Link gyerekkel nem lehet hosszútávra tervezni, tapasztalat.....
2012. jan. 21. 23:23
 15/28 A kérdező kommentje:

ma 23:22

amúgy igazat adok neked, tudom is, hogy nekem kéne lépnem, de ez nem olyan egyszerű, ha az én testemben lennél te sem éreznéd esélyesnek magad

már alapból sokkal kevesebb lánynál próbálkozhatok, mivel csak 165cm magas vagyok és ez az alacsonyság is csak kisebbségi érzést ad, az önbecsülésem nem sok, a szeretethiányom viszont magas

2012. jan. 21. 23:30
 16/28 anonim ***** válasza:

Nézd ez erős túlzás, amit te csinálsz. Nem csak ez a két férfitípus létezik! Ez olyan, mintha azt mondanánk, hogy vannak a könyvmoly, nyakig gombolt blúzban, bokáig érő szoknyában járó, félénk lányok, akik a nászéjszakáig várnak az első szexel és a dögös, partycicák, akiket a disco közepén meg lehet d.gni egy felesért cserébe. Ne sarkítsunk már ennyire. Egy átlag nőnek nem fog kelleni se a nagydumás, nagypofájú, menőzős bunkó, se a félénk, visszahúzódó anyámasszonykatonája.

Egy férfi legyen férfi, legyen saját véleménye, merjen kezdeményezni, álljon ki magáért, hozzon saját döntéseket, udvaroljon, legyen határozott stb. De ne parancsolgasson és ne a haverjainak akarjon menőzni egy nővel. Mint az élet minden területén itt is fontos az egyensúly. Meg kell találni egy arany középutat. Nem kell tökéletesnek lenni, lehetnek hibáitok, de törekedjetek egy egészséges egyensúlyra valahol a két véglet között.

2012. jan. 21. 23:30
 17/28 A kérdező kommentje:

ma 23:23

Ez engem nem vigasztal, 22 évesen még egy barátnőm sem volt, rossz így élni, naponta szenvedem a hiányát egy lánynak, csak egy ölelés is sokat jelentene nekem

2012. jan. 21. 23:35
 18/28 A kérdező kommentje:

ma 23:30

jó én értelek, de most nem írhattam le mind a több száz személyiségtípust

ez csak két példa

2012. jan. 21. 23:41
 19/28 anonim ***** válasza:

Hat te bu.zi vagy.

165cm meg egy vastagabb talpu cipo es jo is vagy.

Kis izmot felpakolsz es jo is vagy.

De amugy az a baj, h olyan idiota hozzaallasod van, h az nem is igaz.

Szal ezen kellene valtoztatni meg nem kell mindent elhinni a noknek, amit mondanak.

2012. jan. 21. 23:46
 20/28 anonim ***** válasza:
Ezzel a hozzáállással nem is lesz! Nem tudom, csak itt rinyálsz-e hogy nem kellesz senkinek vagy úgy általában mindenhol. Mert ha egy lány ezt a fajta elkedvetlenedést és önbizalomhiányt kiszagolja rajtad, tuti hogy menekül. A rinyálós faszikat nem szeretjük. Lehetsz gyenge, nem kell mindig sziklaszilárdnak lenni, de egy férfi ne teregesse ki az érzéseit, az aggodalmait a nagyvilágnak. Őrlődhetsz, tipródhatsz, de max a legjobb haverodnak mond el ami aggaszt, esetleg a párodnak ha már régóta együtt vagytok, de ne tudja rólad az összes ismerősöd, hogy el vagy keseredve mert nem kellesz senkinek.
2012. jan. 21. 23:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!