Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még ebben a világban normális fiú?
Azt elárulod hogy honnan írsz és milyen idős vagy ?
Meg mondjuk hogy milyen férfiak jönnek be neked külső/belső
Amikor kiírtad ezt a kérdést mi volt a konkrét célod, meg gondolom azt te is tudod/tudtad hogy vannak ilyen fiúk.
Egyébként itt már sokan leírták, általában nagyobb esélyed van olyan párt találni aki nem csak a testet látja benned akinek kevés vagy még semennyi barátnője nem volt.
Az ilyen fiúk általában nem a a társaság középpontjai, valószínűleg nem is konditeremben vannak, és nem is a legjóképűbbek, bár ugye kinek mi a jó.
Igen sajnos ez nem a legegyszerűbb dolog az életben szerintem, főleg ha nem abba a táborba tartozik az ember ami a mai világban "normálisnak" számít. Gondolok itt arra ahogy a 13-14 évesek is viselkednek.
De ne aggódj vannak olyan fiúk is akiket te keresel, többen mint hinnéd.
"barna hajú szőke fiúk" WTF O.o
Am én is az vagyok, csak sokan hülyének néznek, meg nem vesznek komolyan, kezdeményezni idegennél pedig nem nagyon tudok
f18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!