Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért gondolják, hogy ha elérhetetlennek mutatják magukat, akkor a fiúk jobban akarják őt?
Egyáltalán van olyan fiú, akinél ez beválik? Nálam és fiúismerőseimnél ez a taktika sosem vált még be. És a lányoknál sem mindig működik, igaz kicsit gyakrabban. De a fiúknál úgy 100-ból 5-ször.
Nem tudom, hogy maga az ötlet miből jön? Mert lehet, hogy egy romantikus filmben ez nagyon szenvedélyesen hat, de a valóságban a másik fél úgy érzi, hogy meg kell alázkodnia a másik előtt. Így előbb-utóbb inkább keres mást, aztán jönnek ide a lányok, hogy "értem miért nem küzd senki? Nem akarom könnyen adni magam." Amit nem is kell, de az elérhetetlent sem kell játszani.
"a nehezen kapható nő az igazi unicum, értékesebb, mit a gyémánt"
a ritkaság nem tesz feltétlenül értékessé. ellenben az önelégültség könnyen tesz visszataszítóvá.
"Engem ugyanis semmi sem taszít jobban egy férfiban, mint a bizonytalanság, vagy ami még rosszabb: a látszólagos önbizalom."
pedig időnként mindenki bizonytalan, emberek vagyunk. a férfiasság épp abban áll, hogy a bizonytalanság, a kudarc lehetősége dacára vállalja magát valaki. téged nagyon könnyen át lehet verni, vagy egyedül vagy, ha ez a szűrő.
ez tényleg a saját véleményed, vagy copy paste valami pics@magazinból?
Rengeteg okos, és szép nő van önbecsülési problémákkal. Ha nem lenne nekik, nem költenének annyit műkörömre, kozmetikusra, fodrászra, ruhára, és ezért isszák le magukat sokan a "bulikban". Ilyenhez mész a nehezen kapható nők helyett? Akkor jobb ha sietsz, mert nekem nem vagy elég jó.
Akartam a többire is válaszolni, de látom, hogy sok sértett önbizalom hiányos férfi van, aki semmi pénzért sem küzdene, és inkább megmagyarázza miért nem, minthogy szembenézzen az igazával.
Úgyhogy nem fogom tovább részletezni.
Ez az én véleményem, 4 éve vagyok párkapcsolatban, és ha irreális, természetellenes, hogy nem teszem szét a lában akárkinek, akkor az vagyok. De boldog.
"Ilyenhez mész a nehezen kapható nők helyett?"
végletekben gondolkodsz. hiszed vagy sem vannak nők, akik nem ugranak fejest az ágyba az első jó szóra, de nem is állítanak mesterkélt próbatételek elé, hogy elsősorban _saját maguknak_ bebizonyítsák, ők biza megérik a küzdelmet. egyszerűen ki tudják mutatni a vonzalmukat, partnerek az udvarlásban.
"Akkor jobb ha sietsz, mert nekem nem vagy elég jó."
és?
"Ez az én véleményem, 4 éve vagyok párkapcsolatban"
ez meg az enyém, 1 éve vagyok kapcsolatban.
"ha irreális, természetellenes, hogy nem teszem szét a lában akárkinek, akkor az vagyok."
neked miért a rib@nc viselkedés a mérce?
"Úgyhogy nem fogom tovább részletezni"
néhány ellenvélemény láttán rögtön megfutamodsz? hát hol a tartás? :)
"Ilyenhez mész a nehezen kapható nők helyett? Akkor jobb ha sietsz, mert nekem nem vagy elég jó. " - ki írt ilyesmit? Attól, hogy valaki nem nehezen kapható még lehet nagyon jó önbecsülése. Sőt, lehet, hogy neki van helyén igazán az önbecsülése, hiszen nem a férfitól várja, hogy a hatalmas küzdelmével bebizonyítsa, hogy milyen értékes is a nő.
"...sok sértett önbizalom hiányos férfi van, aki semmi pénzért sem küzdene, és inkább megmagyarázza miért nem, minthogy szembenézzen az igazával. " - szó sincs sértettségről, önbizalomhiányról meg főleg nem. Egyszerűen másként látunk egy adott témát, és érveket sorakoztatunk fel az igazunk mellett. Úgy tűnik, hogy tőled annyi tellett, hogy nekiállj személyeskedni.
"ha irreális, természetellenes, hogy nem teszem szét a lában akárkinek, akkor az vagyok." - az előző hsz-em végére direkt odaírtam, hogy erről szó sincs. Olvass vissza. Csak szélsőségekben tudsz gondolkodni, ez pedig az infantilizmus jele ám. :)
Egy ideig elhittem, hogyha játszom az elérhetetlent, és féltékennyé teszem azt a srácot, aki bejön, akkor abból jó fog kisülni. 11-12 éves voltam. Ma már tudom, hogy hol a határ. Mostanság inkább ő játssza az elérhetetlent, nem is én... Mikor egyszer-egyszer eljátszottam, távolságtartóbb lett. Tanultam belőle. Nekem nem jön be a dolog, pedig lány vagyok.
L16
Nem értek veled egyet kérdező. Szerintem pont az az értékes, aki nem dobja oda magát minden jöttmentnek. Szeretem megismerni az illetőt, mielőtt az ágyában kötök ki. Nekem nem kell olyan pasi, aki szégyell, vagy lusta udvarolni.
Az én párom 3 hónapig küzdött értem, tudta, hogy engem akar. Ő a legtalpraesettebb, legbátrabb férfi, akivel életemben találkoztam. Gyengének meg azt tartom, aki mindent felad.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!