Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan törölhetném ki az emlékeim közül? Mit tegyek, hogy ne gondoljak rá?
Figyelt kérdés
Nem tudok elfelejteni egy lányt, akit még csak nem is láttam. Interneten beszélgettünk több mint egy évet, aztán hirtelen megszakadt köztünk a kapcsolat. Később próbáltam még írni neki, de úgy vettem ki a szavaiból, hogy nem szeretne már beszélgetni velem. A kapcsolat amúgy sem működött volna, mert 280 km választ el minket. Nem érzem, hogy szerelmes lennék belé, de nem kéne hozzá sok, hogy teljes legyen az érzés. Minden nap gondolok rá, és más nőkre még csak rá sem tudok nézni. Egyszerűen nem tudom elképzelni mással az életem. Talán azért, mert kialakítottam magamban egy összképet, hogy milyen is lenne ha együttlennénk, és csak arra gondolok, viszont ha ez jár a fejemben boldogságot érzek, de a végén, amikor véget ér ez az álomszerű valami, rájövök, hogy ez sosem fog megvalósulni.2012. jan. 12. 21:33
2/9 anonim válasza:
Talán azért, mert kialakítottam magamban egy összképet, hogy milyen is lenne ha együtt lennénk, és csak arra gondolok, viszont ha ez jár a fejemben boldogságot érzek, de a végén, amikor véget ér ez az álomszerű valami, rájövök, hogy ez sosem fog megvalósulni.
te magad írtad le a válasz.t
3/9 anonim válasza:
mi lenne ha felállnál a gép mellől? 25/f
6/9 A kérdező kommentje:
Esetleg valami hasznosat is tudna mondani valaki? Egyébként 23/F vagyok
2012. jan. 12. 21:38
8/9 anonim válasza:
Figyelj.
280km....1 év alatt,hogy a pics*ba nem jutott még eszébe egyikőtöknek sem,hogy legalább félúton találkozzatok?
Hát ezért nem tudod őt elfelejteni,mert beleálmodod,hogy mi let volna,ha találkoztok....
9/9 anonim válasza:
Egy éjszaka,2 üveg Jack Daniels
Nem kell más a felejtéshez hidd el barátom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!