Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Én tényleg naponta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Én tényleg naponta sok nekem tetsző lányt látok, de nálatok lenne esélyem pusztán azért, mert alacsony és vékony vagyok?

Figyelt kérdés
Félek kezdeményezni, de néha úgy érzem tetszem lányoknak mert néznek rám buszon, meg másutt is, de én nem hiszem el, hogy tetszem akárkinek is, mert elég kicsi az önbecsülésem.
2012. jan. 21. 13:50
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Én egy nagy bölcsességgel jönnék: A legvonzóbb ember a magabiztos ember.

Ergo ha magabiztos vagy, van személyiséged, nem pedig félénk és kisebbségi komplexusos vagy, akkor vonzó vagy. Számít a külső is, önámítás volna azt mondani, hogy nem. És ha te a magasságod, és a súlyod miatt "hátrányosnak" érzed magad, annyira, hogy ide írj sokadik alkalommal, akkor ez egészen biztos, hogy a magatartásodon, és a külsődön is meglátszik.

Tehát a magabiztosság a kulcs. :D Ezt növeld, győzd meg magad arról, hogy jó vagy így. És ha ez meglesz, akkor ennek természetesen nem csak a társ kereső részlegen fogod hasznát venni. Hanem akárhol máshol is.

16F

2012. jan. 24. 14:44
 22/30 A kérdező kommentje:

ma 03:14

köszi, kár, hogy csak virtuális :)

2012. jan. 24. 17:11
 23/30 A kérdező kommentje:

ma 14:44

Igen, naponta próbálom elhitetni magammal, hogy én is tetszhetek a lányoknak van, amikor úgy érzem megnéznek a lányok, mintha tetszenék nekik, volt, aki utcán még hátra is fordult és egyenesen rám nézett, de persze én annyira alacsony önbecsüléssel rendelkezem, hogy akkor is inkább azt gondolom, hogy ez nem lehet igaz, én kinek is tetszhetek ilyen külsővel?!

2012. jan. 24. 17:13
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Bátyám is 165 centis,20 éves és van barátnője már nem is az első.Mondjuk önbizalomban sem szenved hiányt semmilyen téren az is biztos.Nem is nagyon jutott eszébe soha hasonló kérdést feltenni:D Szóval tényleg az önbizalom a helyzet kulcsa:)
2012. jan. 25. 03:25
 25/30 anonim ***** válasza:

14:44 vagyok :D

Átveszem Yoda, vagy valamelyik bölcs ember szerepét: Ha magadnak nem tetszel, másnak sem fogsz. Mert nem tartod magad olyannak, aki tetszhet akárkinek is.

Utánad fordulnak az utcán, tehát van, akinek tetszel. Csak magadnak nem. És ha ez az egy hibádzik, akkor tetszhetsz bárkinek, nem fogod engedni neki. :D Mert nem értesz egyet vele, szerinted nem vagy szép.

Na ezen kellene változtatnod. Hagyd a centijeidet.

2012. jan. 25. 14:44
 26/30 A kérdező kommentje:

ma 14:44

ez nagyon igaz, de hiába próbálok magamnak tetszeni nem megy, ha tükörbe nézek egy ronda, törpét látok csak

2012. jan. 25. 20:58
 27/30 anonim ***** válasza:

ismét 14:44 vagyok

Kérdező, csak rajtad áll a dolog. Az lesz, amit eldöntesz. Ha úgy döntesz, hogy ronda törpe vagy, akkor úgy is lesz. Ha máshogy döntesz, akkor meg úgy. Magasabb már nem leszel. Abból élj meg ami adott. És csak nyerhetsz. Szóval vágj bele bátran,

:)

2012. jan. 26. 19:07
 28/30 anonim ***** válasza:

Sajnos csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz. Nem szajkózom el, inkább mondok egy példát.

Én is alacsony önbecsüléssel rendelkeztem, utáltam magam, mert a környezetemben mindenki kisebb volt nálam pedig elhiheted az a 176 cm nem igazán sok a mai világban. Mégis 156-165 centis lányok vettek körül, és úgy éreztem nem tartozok közéjük, mindig felnéztek rám.

Keveset beszéltem, ha beszéltem akkor is elpirultam, aranyosnak tartottak és kedvesnek de ez mind kevés volt ahhoz, hogy egy pasit találjak magamnak. Miért? Mert nem hittem magamban. Interneten ismerkedtem, mert valóságban féltem. És tudod kik fogtak meg legelőször? Az alacsonyabb pasik!

Szinte minden párom alacsonyabb volt nálam, max. 170 cm, de sokkal szakítottam mert az agyukra mentem azzal, hogy én nem tartom jó csajnak magam, meg egy felhőkarcoló vagyok.

A mostani a 9. kapcsolatom, és tudod már én untam meg, hogy folyton ezzel jövök. Most már csak viccelődök vele, meg néha megkérdezem a párom, hogy nem zavarja e, hogy egy magasabb lánnyal van együtt.

Ebből csak annyit akartam kihozni, hogy a lányok többségének az alacsony srácok jönnek be, még ha magasabbak is, azért félnek kezdeményezni, mert nem tudják, hogy a fiú elviselne e egy magasabb lányt mellette.

Szóval fel a fejeket, és ha egy lány megnéz, akkor te is nézz vissza rá! Ennyi, csak szemezz vele. Első lépésnek tökéletes :)

2012. márc. 31. 11:44
 29/30 anonim ***** válasza:

Szia!:) szerintem nemlehetsz rosz nyugi;) helyes lehetsz :P

Énis kb igy vagyok a fiúkkal mint te a lányokkal szóval megértelek ..meg nkm is kéne egy olyan pasi aki átölel:$:) az utcán is anyi sok boldog párt látok meg midnen és anyira rosz,hogy nekem meg nincs senkimsem :/ 15L

2012. ápr. 29. 23:49
 30/30 anonim ***** válasza:

Párom 165 centi és 56 kg volt amikor megismerkedtünk. Most 62kg, de csak mert jókat főzök neki. :)

Elmesélte nekem, hogy 20-30 éves koráig kisebbségi komplexusa volt, folyton edzeni járt, meg fehérjeporokat ivott, meg tudomisén. De nem tudott hízni. Ilyen az alkata. Most 35 éves, csupa szálkás a teste, de nem tud jelentősen hízni. Ő ilyen. Picit szedett fel hasra (háj)aztán ennyi.

Mellettem elfogadta magát ilyennek, mert én meg az ilyen vékony alkatú pasikra bukom. :)

Minden porcikáját imádom!

Hidd el, te is megtalálod majd azt a lányt akinek pont így vagy tökéletes!

2012. szept. 26. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!