Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Én tényleg naponta sok nekem tetsző lányt
látok, de nálatok lenne esélyem pusztán azért, mert
alacsony és vékony vagyok?
nem.. nem hinném hogy jobban szeretnének a lányok ha 60 kiló lennél. azért nem szeret egy sem, mert ilyen gyökér vagy...:D
2012. jan. 21. 16:32
12/30 A kérdező kommentje:
ma 16:32
kapd be, te köcsög! :D
13/30 A kérdező kommentje:
én szeretem a lányokat, egy ölelésért is mindent megadnék
ezek szerint inkább azt mondjam, amit hallani akarsz, ne az igazságot? JÓ..
Akkor, ha felszedsz még egy néhány kilót lesz nőd! És király vagy, mert szereted a nőket, és megfogják előbb-utóbb érezni.
2012. jan. 21. 16:49
15/30 A kérdező kommentje:
ma 16:49
Így van! Imádom őket és ők is fognak imádni! :D
2012. jan. 21. 20:45
Ne szìvasd már szegényt, nem mindenki egy két ajtós szekrény, amúgy az első kommentező vagyok 50 kilo 163 centi, és mikor 57 kiló voltam akkor is ugyanilyen vékonynak néztem ki, nem a súly számít, lehet, hogy már 57 kilóval erősebbnek fogsz tünni lehet hogy 60.-nal sem, amúgy te hány éves vagy? Nem lehet,hogy még fogsz nőni?
2012. jan. 21. 22:27
18/30 A kérdező kommentje:
ma 22:27
már legalább 3-4 éve nem nőttem egy centit sem az ősök is alacsonyak
amúgy már 22 vagyok
de jó lenne, ha lenne olyan lány, aki ennek ellenére is tud szeretni és elfogad a 165cm magasságommal is
22 éves 165 centis 54 kilós srác, annyiszor láttalak már itt! SEMMI BAJ NINCS VELED, és ha ezt végre te is elfogadnád, az égvilágon senkit nem érdekelne, hogy alacsony és vékony vagy. természetes, hogy mindenki csak egy lúzert lát, mert nem hiszed el, hogy nem vagy az. egyébként sok 150valahány centis lány van, és vannak olyanok is, akiket nem zavar, ha a fiú az alacsonyabb... na jó, kapsz egy virtuális ölelést :)
2012. jan. 24. 03:14
Szerintem te olyan forma lehetsz mit "koko" Kovács István. Neki 57 kiló volt a versenysúlya ha jól emlékszem. Majd lesz csajod csak legyen önbizalmad!
2012. jan. 24. 09:09
Kapcsolódó kérdések: