Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Segíts! Mit tegyek? Két tüz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segíts! Mit tegyek? Két tüz között és még a családom is pff.

Figyelt kérdés

17 éves vagyok. Van egy fiu vagyis 2:$ ! Az a baj hogy egyiket sem akarom megbántani, L. tudom hogy szeret én vok az első lány az életében de én nem szeretnék összejönni vele, de megbántani sem, a másik G. az akihez a szivem húz, szőke haj kék szem (ez az amit legelőszőr észrevettem rajta, felvett msnre, suliban is mindig rám nevet, a baj az hogy fiatalabb nálam egy évvel, és lehet csak nagyzolásbol akar, már mondta hogy tetszem neki, de nem tom mit tegyek. Nem jo az ha lány a fiatalabb és félek a családom lenézésétől is. Bocsánat hogy ilyen kérdést teszek, de édesapám meghalt, anyummal meg nem lehet erről beszélni, szerinte egy lány ku.va ha pasizik (ÁÁÁÁ)

L. nem helyes de kedves. mi legyen a joképü félénk fiatalabb, vagy az őszinte, L. aki nem épp joképü??

2009. máj. 27. 20:08
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Mi mondjuk meg neked hogy TE melyiket akarod? Előbb inkább érjél meg, és majd azután kezdjél pasizni, ha ennyit el tudsz dönteni magadtól is.
2009. máj. 27. 20:15
 2/7 A kérdező kommentje:

alapszabály: -Ne menj bele felesleges vitákba! Ha valaki kötözködik, hagyd figyelmen kívül

- Ne irj olyan amivel mást megbántasz!

Ilyen kommenteket nem kérek!!!

2009. máj. 27. 20:29
 3/7 anonim ***** válasza:

szerintem tök egyértelmű :)

a szőke kék szeműt válaszd mert az tetszik neked is és te is bejössz neki :)

és kit érdekel ha egy évvel fiatalabb?

anyukádnak meg meg kell értenie

valahogy neked is meg kellett születned :)

2009. máj. 27. 20:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Már ne is haragudj, de én döntsem el hogy te kivel járjál? Vagy én most csúnyán belédkötöttem és megsértettelek? Ezzel az erővel anyukádat is megkérdezhetted volna erről, nem kell ehhez a neten lógni. Bár neked még a barbi kéne nem a pasik.
2009. máj. 27. 21:46
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi ez kedves válasz volt!!!:D:D Puszi
2009. máj. 28. 19:17
 6/7 anonim válasza:

Mien k*csög emberek vannak itt én 13 vagyok és már most pasizgatok!

17 évesen még jó h valaki pasizik és nem barbizik :@

A válaszra visszatérve:

szőke mert neked ő jobban bejön

de a szívedre halgass (L)

nah választottál már?

2009. júl. 4. 14:52
 7/7 A kérdező kommentje:
szöke(L)
2009. szept. 25. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!