Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondja minden szép lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja minden szép lány magára, hogy csúnya?

Figyelt kérdés

pl: én is.. xd

lehet azért mert szeretem ha dicsérnek....?

sosem értettem magam!

2012. jan. 20. 21:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
80%

Nem tudom kérdező te hogy vagy vele , de engem anélkül is dicsérnek hogy fikáznám magam -.-'...

ezek szerint mégsem vagy szép, ha úgy kell kierőszakolnod a dicséreteket.

20L

2012. jan. 20. 21:58
 12/21 anonim ***** válasza:
mondani lehet, hogy mondják, de nem gondolják! hogy miért? mert szeretik ha nyalják a se*ggüket!
2012. jan. 20. 22:00
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert kis rbanc vagy:D

És ego növelésként kiirod facebookra hogy Ma van a csúnyák világnapja,lájk ha nemvok az blabla és utánna ártatlanul :$ smilek-al meg szivecskékkel tetteted azt mintha meglepődötten látnád a sok lájkot,közben meg tudod magadról hogy jó a tested,és okosnak tartod magad a sok lájk miatt:)Ilyen egyszerű

2012. jan. 20. 22:00
 14/21 anonim ***** válasza:

Tudod a Kim Kardashian-hoz hasonló lányok nem mondják hogy csúnyák, miközben tudják hogy atom jó nők!!!! TE valószínűleg átlagos lehet, aki eltűnik a tömegbe, ezért írod ezt a kérdést is. Gondolkodj el ezen.

Mondcsak milyen ruhát hordasz beolvadós barnát és itt sem vagyok szürkét????

2012. jan. 20. 22:09
 15/21 anonim ***** válasza:

Húú basszus de borzalmas vagy.. Tudod mi a bajod, hogy szereted, ha dicsérnek, de közben teszed az ártatlant, hogy jaaaajj 'sosem értettem magam'.. Dehogynem! Én addig hisztiztem, hogy csúnya vagyok, ameddig annak tartottam magam. És akkor ott tényleg az önbizalmammal volt gáz. És akkor sem pasinak mondtam.. Ha ő azt mondta, hogy szép vagyok, hát kössz, csak nem ellenkezek már, ha egyszer kinyögi, hogy szépnek tart. Lehet, hogy a háttérben csak az állt, hogy b*szhatnéka volt, de legalább bókolt.:D

Szóval.. nem minősítelek, mert fájna. Nőjj fel.

2012. jan. 20. 22:33
 16/21 anonim ***** válasza:

Nem mondja minden szép lány magára, hogy csúnya.

Csak az idióta attention whore-ok (nézz utána, mit jelent, legalább művelődsz egy kicsit).

2012. jan. 20. 22:46
 17/21 anonim ***** válasza:
Mert attention whore-ok
2012. jan. 20. 22:49
 18/21 anonim ***** válasza:

Szerintem meg a csúnya tucat lányok csinálják ezt. Azt HISZIK, hogy szépek, de megpróbálnak egy kis önsajnáltatással kifacsarni némi dicséretet, ami nem igaz. Amint lejön a 20 kiló festék csúnyák lesztek.

Kim Kardashian-t meg nem tudom minek hozzátok fel minden 5. kérdésnél. :D

Szerintem pl nem szép. Amúgy hírességeknél javaslom nézzétek meg google-ön a "without makeup" képeiket.

Kim: [link]

2012. jan. 20. 23:05
 19/21 anonim ***** válasza:
Kim Kardashian - ki ez basszus?!:D
2012. jan. 20. 23:14
 20/21 anonim válasza:

Ha egy szép lány (aki tudja magárol hogy jól néz ki) mondja magára az SZÁNALMAS -.- azt várja hogy a többiek meg mondják hogy : " nem is ...gyönyörű vagy."

Mindha éhezne az egója.

Rendes lány ilyet nem mond.:D

2012. jan. 21. 08:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!