Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúknál a hónalj szőr legyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúknál a hónalj szőr legyen vagy ne?

Figyelt kérdés
2009. máj. 27. 18:37
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
75%

LEGYEN!

Annyira szánalmasak ezek a kérdések, hogy egy fiú hol és mikor borotválja magát, hol legyen csupasz, hol ne.

Akinek ilyen kérdés megfogalmazódik a fejében fiú létére, az már ki van lőve a rendes férfi sorból. Betoji pipi, önálló gondolatoktól mentes, és egy papucs.

A nő, meg aki elvárja, hogy a pasija egy csupasztott, férfiatlan giliszta legyen, az is mehet a fenébe. (És itt hozzátenném, hogy a nőhöz hozzátartozik a finom, bársonyos puhaság, míg egy férfihoz nem - szóval senki ne jöjjön azzal, hogyha a fiú elvárja, hogy szörtelenítsen a lány, akkor a lány is elvárhatja.. ez egy fas zság)

22L

2009. máj. 27. 18:55
 12/28 anonim ***** válasza:
78%
az igényesség határán belül legyen..de ha hosszú, sűrű, fekete..ahh levele
2009. máj. 27. 19:01
 13/28 anonim ***** válasza:
94%
hát maradhat, de ne túl hosszú, sztem.
2009. máj. 27. 19:18
 14/28 anonim ***** válasza:
94%
szerintem kinek mi jon be.maskulonben en nem kernem meg a baratomat h szortelenitsen ha neki kellemetlenseget okoz.ugy csinalja ahogy akarja. es kulonben is te kell eldontsd.:)
2009. máj. 27. 19:19
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon neee :S .
2009. máj. 27. 19:48
 16/28 anonim ***** válasza:
nekem nem jön be :S
2009. máj. 27. 20:04
 17/28 anonim ***** válasza:
91%

Legyen. :)

Persze, vannak esetek, mikor - állításuk szerint - jobb, ha nincs szőr, de azoktól az esetektől (biciklizés, vagy nehéz fizikai munka pl) eltekintve igenis legyen szőrös!

Én csak az arcon nem vagyok a szőr híve, ill azon is csak az ápolatlan, vagy csúnya szőr híve (nem mindenkinek áll jól a borosta, és a szakáll sem)

23/l

2009. máj. 27. 20:29
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
legyen. nem akarok egy szőrtelen metroszexuális szépfiút. amúgy kezdem azt hinni nem a férfiak tévelyedtek el nemileg, hanem a nők faragnak belőlük cuki metrókat...mert fujj szőr. mikor jön, hogy borotválják a lábukat, fessék a körmüket, alapozóval tüntessék el a legkisebb bőrhibát is, tetessenek fogékszert és lézeresen szőrtelenítsék az arcukat, mert fujj borosta. szánalmas komolyan.
2009. máj. 27. 20:46
 19/28 anonim ***** válasza:
95%
Nem értelek titeket..szerientetek a csupasz csiga,meg a metroszexális és a honaljkutya közt nincsen átmenet? Szerintem amugy a honaljszőr az egyetlen,amit egy férfinek is le kellene borotválnia.Ez magánvélemény
2009. máj. 27. 21:57
 20/28 anonim ***** válasza:
65%

én a pasimra bízom,és ha szeretem ez zavar legkevésbé

sokkal jobban zavarnak azok a pits@k akik azt irják aki szereti a pasiját az lenyeli neki

2009. máj. 27. 23:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!