Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúknál a hónalj szőr legyen vagy ne?
LEGYEN!
Annyira szánalmasak ezek a kérdések, hogy egy fiú hol és mikor borotválja magát, hol legyen csupasz, hol ne.
Akinek ilyen kérdés megfogalmazódik a fejében fiú létére, az már ki van lőve a rendes férfi sorból. Betoji pipi, önálló gondolatoktól mentes, és egy papucs.
A nő, meg aki elvárja, hogy a pasija egy csupasztott, férfiatlan giliszta legyen, az is mehet a fenébe. (És itt hozzátenném, hogy a nőhöz hozzátartozik a finom, bársonyos puhaság, míg egy férfihoz nem - szóval senki ne jöjjön azzal, hogyha a fiú elvárja, hogy szörtelenítsen a lány, akkor a lány is elvárhatja.. ez egy fas zság)
22L
Legyen. :)
Persze, vannak esetek, mikor - állításuk szerint - jobb, ha nincs szőr, de azoktól az esetektől (biciklizés, vagy nehéz fizikai munka pl) eltekintve igenis legyen szőrös!
Én csak az arcon nem vagyok a szőr híve, ill azon is csak az ápolatlan, vagy csúnya szőr híve (nem mindenkinek áll jól a borosta, és a szakáll sem)
23/l
én a pasimra bízom,és ha szeretem ez zavar legkevésbé
sokkal jobban zavarnak azok a pits@k akik azt irják aki szereti a pasiját az lenyeli neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!