Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez bunkóság lenne? Vagy nincs benne semmi rossz?
Van egy lány, akivel nem régiben szexuális kapcsolatom volt egy éjszaka erejéig. De régóta ismerjük egymást és barátok vagyunk. Tudta ő is, meg én is, hogy ez csak "barátság extrákkal" éjszaka lesz. Így hát nem is szakadtak fel érzelmek, legalábbis részemről. kicsit olyan érzésem van mintha a lánynál igen... :S és itt a gond, hogy ezt nem akartam. A napokban megint lesz egy buli, ahol már nem ketten leszünk, de ő is ott lesz meg én is, és még egy olyan lány, akivel szintén erős szálak kötnek össze, minden téren, tudom, hogy nem bírnám ki, hogy esetleg ne csókoljam meg alkalom esetén, vagy ne másszak rá, vagy akár ő rám. Ez szerintetek bunkóság lenne a másik csajszira nézve? De hát nem kötöttem le magam hozzá...nem vagyunk párkapcsolatban. Ez rosszul jönne ki hogy múlthéten egy ágyban voltam a csajszival akinek nem tudom az érzéseit a barátságon kívűl, és a bulin meg majd a másik csajjal kezdeményeznék? Akivel mondjuk, még össze is jönnék szívesen… Remélem érthetően fejeztem ki magam. Köszönöm a tanácsokat.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!