Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, férfiak! Bejön nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak! Bejön nektek ha egy lány vagy nő minden hétvégén eljár bulizni és állandóan piál?

Figyelt kérdés
2012. jan. 20. 15:22
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Én abszolút nem szeretem a bulizós csajokat, a piásokat meg pláne.
2012. jan. 20. 15:37
 12/22 anonim ***** válasza:

Azzal nincs baj ha valaki bulizni jár. Van olyan - bár ritka - aki nem iszik még buliba se és nem smárol csak úgy valakivel azért mert jól néz ki.

Piálasról meg annyit hogy az belefér ha néha többet iszik a kelleténél de az már nem ha úgy indul neki hogy ő most be fog rúgni.

2012. jan. 20. 16:12
 13/22 anonim ***** válasza:

Csak akkor ha meg is hív és kifizeti a részem!

22/F

2012. jan. 20. 16:13
 14/22 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem. Nem vagyok az alkalmi kapcsolatok híve. Bár van egy-két ismerősöm aki direkt az ilyenekre vadászik, hogy egyszer megdugják.
2012. jan. 20. 17:11
 15/22 anonim ***** válasza:

biztos akad akinek igen, de köszönöm szépen nem kérek ilyen lányból.

24f

2012. jan. 20. 17:39
 16/22 anonim ***** válasza:
Nem jön be
2012. jan. 20. 18:27
 17/22 anonim ***** válasza:

Persze és ha még ezt megfejeli, hogy mindig mást szopik le, mással baszatja meg magát, aztán meg kiakad, hogy lehet-e terhes, akkor igazi főnyeremény.

Hogy lehet ilyen degenerált kérdést feltenni. Így is annyi sötét party ribanc van, hogy hihetetlen. Mégis kinek jön be egy ilyen?

2012. jan. 20. 19:47
 18/22 Solarian ***** válasza:
Persze, a sekélyes barom rózsaszinpólós technóhallgatóknak alap, hogy igen. Különben kit dugnának meg az árokban? Nekem meg nem.
2012. jan. 20. 21:27
 19/22 KovA1963 ***** válasza:
Ez egy igen aggályos dolog különösen lányoknál... és küldetés szeretettel szerelemmel helyretenni... csak nehogy e küldetésnek áldozata légy. vagy győzz vagy menekülj időben.
2012. jan. 27. 16:23
 20/22 anonim ***** válasza:

Feleségnek, tehát a gyermekeim anyjának biztosan nem választanék ilyen lányt.

Fiatalként sem próbálgattam fel ennyire könnyű vérű csajokat. Nem akartam semmi (nemi) bajt, egy egy-éjszakás kaland miatt.

2012. júl. 7. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!