Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mindig nekem kell írni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig nekem kell írni, ő miért nem képes rám írni?

Figyelt kérdés

A suliban megismertem egy lányt, nem sok közös óránk van sajna. De elég szimpatikus lett a számomra. Elég sokat beszélgettünk. Aztán felvettem ismerősnek Facebookra. Visszajelölt természetesen. A lényeg az hogy éreztem hogy nem vagyok én sem a számára közömbös. Mivel nem sűrűn találkozom vele mostanában, így fb-n írogatunk. Elég jól eltudtunk beszélgetni, voltak közös témák. Na de arra lennék kíváncsi, szerintetek ha állandóan én írok neki, és ő sose kezdeményez beszélgetést akkor ez most arra utal hogy ő mégsem szimpatizál velem? Mert amikor kérdezek valamit, általában megválaszolja, és ezután általában vissza kérdez. Magától hát-hát. Nem sűrűn tesz fel kérdést. Nekem az fura, hogy mindig én írogatok rá, ő füle botját nem mozdítaná meg, hogy esetleg kezdeményezően rám írna egy-egy nap. Szerintem nem túl megerőltető annyit írni pl. "szia! Hogy telt a napod, mizújs? Mit csinálsz? " akármi . Túl sokat nem is látom mondjuk gépközelbe sem. De egyszer egyszer jól esne ha ő is lépne nyitna egy kicsit. Azt még nem kérdeztem meg tőle hogy van e barátja, mert szerintem nincs, hogy ezt honnan tudom, egyrészt beszélgetésből leszűrtem. Nincs semmi erre utaló kép se kirakva, vagy állapot megjelölve. Arra is gondoltam, lehet félénk? Lényeg, nem tudom eldönteni most akkor 1. nem is érdeklem annyira azért nem keresi a társaságom 2. Mivel beszélgettünk többször órán, ezért nem akar elküldeni engem a fenébe, mert esetleg nem akar megbántani 3. félénk. Ja igen nem tudom mennyit számít de hát nem lakik valami közel, másik megyében hogy egész pontos legyek, nem tudom esetleg ez is számít e valamit, mivel távkapcsolat lenne belőle, ha egyáltalán lenne valami. Nah de mint mindent ezt is meglehet oldani, vagy áthidalni. Szóval nem tudom ez mennyire számíthatna bele. De szerintem ez nem jó kifogás.

Érdekelne minél több ember véleménye, hogy ti mit gondoltok erről a helyzetről. A komolytalan válaszolók meg kíméljenek!

F/20

2012. jan. 20. 01:01
1 2
 11/18 DonKartács ***** válasza:
Tapasztalatból mondom neked semmit nem akar játszik veled mint macska a fonalgombolyaggal. Rengetek időt energiát fecséreltem ilyen lányokba a semmiért. Nézd meg hány ismerőse van kb 600 akkor akkor te vagy a 100 adik senki az ismerőse között. Ő olyan típusú ember akit körülrajonganak és mindég van aki körülrajongja !!!!! Hagyd ott mert az élet rövid és másik lányban könnyebb vonzalmat kelteni. De te tudod fuss utána még van erőd
2012. jan. 20. 17:22
 12/18 A kérdező kommentje:

#8-nak: Igen lehet ez lesz a legjobb döntés ha elhívom, csak egyenlőre korainak tartottam még ezt, hisz nagyon túl sokat még nem tudok róla. Bár manapság, kitudja mi számít már korainak?!

# 10-nak: Remélem hogy csak tényleg erről van szó! :/

# 11-nak: 250 ismerőse van, és nem az a fajta szerintem, ez szinte biztos :)

Még továbbra is várok kommenteket, észrevételeket.

2012. jan. 20. 23:28
 13/18 DonKartács ***** válasza:
Fogadni mernék hogy igazam van. Attól hogy 250 ismerőse van az nem számít csak pl írtam. Ha valakit érdekelsz egy kicsit is nem lép le akkor mikor nem írsz rá. De lehet nincs meg még az a kapocs nem tudom mióta beszélgettek mennyit.
2012. jan. 21. 21:03
 14/18 anonim ***** válasza:
Ennek több oka is lehet. Monjuk én direkt is kivárom, hogy a pasi írjon rám :P Lehet szemétségnek tűnik, de azt tartom, hogy az ő dolga ez... Persze, van, hogy énis ráírok, hamár nem bírom kivárni :) De ha beszédbe elegyedünk, ott már mindkét fél épp annyit érdeklődik, kérdez, válaszol. Legtisztább lenne, ha nem olyan feltűnően megkérdeznéd tőle, hogy mi is a helyzet. Lehet az is, hogy egyáltalán nem akar kapcsolatot most.... Kérdezd meg tőle, hogy mit gondol rólad, vagy valahogy így kezd... Sok szerencsét :)
2012. jan. 22. 23:44
 15/18 anonim ***** válasza:

Én saját tapasztalatot fogok most megosztani veled. Az első még régebben az msn-es időszakokból ered. Akkor még nem volt fb. Szóval nagyon jól tudtam, hogy a lány szerelmes belém. Látszott rajta, mivel a padtársam volt egy évig és a legjobb barátnőjének voltam a legjobb barátja, szóval amit ő elkotyogott, azt én is egyből visszahallottam. A lényeg, hogy mindig feljött msn-re késő este, de sosem írt rám. Aztán várt vagy fél órát majd elment. Ha közben ráírtam akkor meg több órán át beszél velem és másnap karikás szemekkel jött iskolába.

A lényeg, hogy szinte soha nem írt rám. 30ból ha 1* megesett már sokat mondtam. Aztán később összejöttünk. Zavart, hogy osztálytárs, aztán megvártam az érettségis évet, mikor már minden a feje tetejére állt...

A másik eset pedig szintén hasonló volt, egy egészen más lánnyal. Ő meg kifejezetten kerülte a netes interakciókat. Valamit vissza írt, de sosem vitte túlzásba. Aztán nem is nagyon erőltettem a dolgot neten. Személyesen viszont az egyetemen mindig ott volt, ahol én, feltéve, ha volt közös óránk vagy valami elfoglaltságunk. Ő is olyan volt, aki sosem keresett engem sem sms-ben, sem e-mailen se sehogy, viszont élőben mondjuk annál inkább. Aztán hosszú vajúdás után ő vele is jártam egy ideig. :D De én élvezem ezt a hosszadalmas szenvedést, ami előtte van.

2012. jan. 23. 00:05
 16/18 omba ***** válasza:

Szerintem:

"1. nem is érdeklem annyira azért nem keresi a társaságom "

2012. jan. 23. 00:21
 17/18 anonim ***** válasza:
a válaszokat nem olvastam végig, bocsi, elég hosszú volt a kérdés is. én 22/L vagyok, és elvből nem írok rá sosem pasira, mert nem alázom meg magamat mint nőt azzal, hogy teperjek egy pasi után. udvaroljon ő, az ő dolga. maximum a kezdő lépést teszem meg, ha úgy látom, hogy magától nem merne kezdeményezni, de a többi az ő dolga. én ezért nem írnék rád. DE tudnod kell, hogy ez a hozzáállás szerintem manapság ritka már a lányoknál, szóval nem kizárt, hogy nem is vagy az esete. továbbá az, hogy nem rakja ki a kapcsolati állapotát, sem képet róla, stb, az jelentheti simán azt is, hogy intelligens, és tudja, hogy senkinek semmi köze hozzá, meg szar is lesz leszedni, ha vége. szóval semmi sem biztos, van pro és kontra, próbálj meg inkább olyan dolgokra összpontosítani, hogy hogy beszélget veled (élőben is), mosolyog-e, kedves-e (és vajon nem csak udvariasságból kedves-e?), örül, ha beszélgetsz vele, vagy úgy tűnik inkább elmenekülne, stb... figyeld élőben a testbeszédét is, pl ha keresztbe teszi a kezét vagy a lábát, az tudat alatt is az elzárkózás jele. azt pedig, hogy félénk-e, könnyen megtudhatod, ha figyeled, hogy viselkedik másokkal. ha van még közös órátok, akkor próbálkozz ezekkel, ha már egyáltalán nincs, akkor nincs más hátra, hívd el valahova, és akkor minden kiderül..
2012. jan. 23. 00:44
 18/18 A kérdező kommentje:

# 17:

Azaz érdekes hogy amikor írok beszélgetünk, utána valóban kitalál valamit ami miatt sietnie kell, valahova el kell mennie stb.. De aztán hozzáteszi este ha leszel majd még dumálnuk! Szóval ez elég kétértelmű dolog... Mondjuk állítólag valami versenyre készül a barátnőjével (tanulmányi) Ennyit tudtam kitudakolni. Igaz, hozzáteszem mindkettőnknek vizsgaidőszak van, vagyis már annak a végét járjuk. Szal "elképzelhető lehet" hogy talán nem ferdít. Nah de nekem ez elég gyanus.. nem létezik hogy valakinek ne lenne egy kis szabad ideje.. Ne mondja már nekem senki hogy akár egy félórára nem tud leülni kicsit csevegni. Minden estre ez nagyon furcsa. De igazából tényleg az lesz a legjobb ha elhívom, mert máshogy nem fog kiderülni. Ha benne van gondolom akkor igent mond, ha meg nem finom lepattint. Remélem ez esetben nem fog fennállni olyan szitu, eljön és ott lesz koppanás ha mégsem..

2012. jan. 23. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!