Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig nekem kell írni, ő miért nem képes rám írni?
A suliban megismertem egy lányt, nem sok közös óránk van sajna. De elég szimpatikus lett a számomra. Elég sokat beszélgettünk. Aztán felvettem ismerősnek Facebookra. Visszajelölt természetesen. A lényeg az hogy éreztem hogy nem vagyok én sem a számára közömbös. Mivel nem sűrűn találkozom vele mostanában, így fb-n írogatunk. Elég jól eltudtunk beszélgetni, voltak közös témák. Na de arra lennék kíváncsi, szerintetek ha állandóan én írok neki, és ő sose kezdeményez beszélgetést akkor ez most arra utal hogy ő mégsem szimpatizál velem? Mert amikor kérdezek valamit, általában megválaszolja, és ezután általában vissza kérdez. Magától hát-hát. Nem sűrűn tesz fel kérdést. Nekem az fura, hogy mindig én írogatok rá, ő füle botját nem mozdítaná meg, hogy esetleg kezdeményezően rám írna egy-egy nap. Szerintem nem túl megerőltető annyit írni pl. "szia! Hogy telt a napod, mizújs? Mit csinálsz? " akármi . Túl sokat nem is látom mondjuk gépközelbe sem. De egyszer egyszer jól esne ha ő is lépne nyitna egy kicsit. Azt még nem kérdeztem meg tőle hogy van e barátja, mert szerintem nincs, hogy ezt honnan tudom, egyrészt beszélgetésből leszűrtem. Nincs semmi erre utaló kép se kirakva, vagy állapot megjelölve. Arra is gondoltam, lehet félénk? Lényeg, nem tudom eldönteni most akkor 1. nem is érdeklem annyira azért nem keresi a társaságom 2. Mivel beszélgettünk többször órán, ezért nem akar elküldeni engem a fenébe, mert esetleg nem akar megbántani 3. félénk. Ja igen nem tudom mennyit számít de hát nem lakik valami közel, másik megyében hogy egész pontos legyek, nem tudom esetleg ez is számít e valamit, mivel távkapcsolat lenne belőle, ha egyáltalán lenne valami. Nah de mint mindent ezt is meglehet oldani, vagy áthidalni. Szóval nem tudom ez mennyire számíthatna bele. De szerintem ez nem jó kifogás.
Érdekelne minél több ember véleménye, hogy ti mit gondoltok erről a helyzetről. A komolytalan válaszolók meg kíméljenek!
F/20
Írod, hogy ritkán látod gépközelbe.
A legnagyobb butaságnak tartom a fészen való társalgást. Menj oda hozzá és dumálj vele. Nem a géppel akarsz smacizni! Akkor az ő közelségét keresd, ne a gépét. Ha odamész hozzá, akkor kiderül, hogy van e szimpátia, vagy nincs, Vagy ettől félsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!