Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ezek közül a női hasak közül melyik a legszebb/legszexibb? (lányok is válaszolhatnak)
Figyelt kérdés
1.Lapos,sovány:
2.Kockásan izmos:
3.Vékony,Izmos:
4.Izmos, kis felesleggel:
5.Van mit fogni rajta:
2012. jan. 19. 21:58
31/38 anonim válasza:
Nőként nekem az izmos has tetszik, törekszem is rá, de még fitneszesként is azt mondom, hogy számottevő "felesleg" ezek közül csak kim hasán van...
33/38 A kérdező kommentje:
én is fitnesses vagyok.Senki nem mondta hogy SZÁMOTTEVŐ zsírfeleslegről beszélünk.
2012. jan. 20. 20:07
34/38 anonim válasza:
Mind nagyon csinos de a legszebbek a 4-es kategoriaban voltak (az elso meg az utolso) az a ket has kiemelkedoen szep volt szerintem. A kockasan izmos kategoria egyaltalan nem tetszik.
28/N
35/38 anonim válasza:
Szerintem az a szép,ha vékony és izmos.De mindenkinek más jön be:)
speckó én lány vagyok.....
36/38 anonim válasza:
Sziasztok :)
Nekem a 4es és az 5ös tetszett mind, ezek az ideáljaim. :) Mondjuk az izmos kis felesleggel is bejön, ha nem ilyen vékony a csaj. :) Imádom a hasakat. :P
37/38 anonim válasza:
Ja bocsii, butaságot írtam, a 4es az izmos kis felesleggel. :D A 2esre gondoltam még, azokon kívül amiket leírtam. :D
38/38 anonim válasza:
Vagy is a hármas, de azok meg így már olyanok lennének, mint a négyes. Szóval akkor csak 4es 5ös, a többit visszavonom. :D ( na ma már nem ihatok ) :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!