Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ezek közül a női hasak közül melyik a legszebb/legszexibb? (lányok is válaszolhatnak)
Figyelt kérdés
1.Lapos,sovány:
2.Kockásan izmos:
3.Vékony,Izmos:
4.Izmos, kis felesleggel:
5.Van mit fogni rajta:
2012. jan. 19. 21:58
12/38 anonim válasza:
nekem az első kategória jött be legjobban. de végül is az összes tetszett. legkevésbé a nagyon izmos nagyon kockás
26/F
13/38 Nazira válasza:
Nem hájasokra gondoltam de azért 1 kis úszógumi v amit tényleg úgy meglehet markolni na mind1 azokon nem sok fogni való van sztem.
14/38 anonim válasza:
A kockás női has nem az esetem.
23F
16/38 anonim válasza:
1-3-4 között nem látok sok különbséget, 4-nél pedig nem látom, hogy hol a felesleg. Ezek a legszexisebbek, utána az 5., (ahol szintén nincs sok fognivaló), és egyáltalán nem szexis a 2.
17/38 anonim válasza:
az ötös kategória hibásan van megnevezve. nincs mit fogni rajtuk.
százharminc kiló alatt , nincs is jó nő.
feleségem is százötven. husi husi husi!!!!!!
18/38 anonim válasza:
A 4es kategoriatol csurog a csalam
20f
19/38 Nazira válasza:
Mondtam én ,h nincs mit fogni azokon >.<
20/38 anonim válasza:
Én aberrált vagyok, és az izmos, netán kockás női has tetszik a legjobban, de ezek közül nem tudok választani, láttam már szebbeket. Talán a 2/3.
A túl lapos, borda alá beesett hast nem szeretem :\
De a többi sem rossz.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!