Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúúúúúúúúúk! Ha egy napig lányok lehetnétek, mit próbálnátok ki? :D
Figyelt kérdés
kort is írjatok :D2012. jan. 19. 20:35
11/36 pqpqpq válasza:
ugy.e egy menstruacios napra gondoltal :)))
egesz nap hisztiznek :)))))))))))
12/36 anonim válasza:
Ismerős kérdés, ez a haverok között is felmerült már még valamikor régen. Én először is a női szexuális élvezetet próbálnám ki, tehát masztizás, újazás leszbizés és még sorolhatnám. Meg poénból kipróbálnék pár kényelmetlennek tűnő női ruhát is, max 1 napig lennék lány az biztos. 16/F
13/36 kisslecso válasza:
hát elöször is a seggemet fogdosnám egész nap. :) uttána a mellemet. :) sok mindent ki probálnék igazábbol. föleg a sex arra b@szot kivácsi vagyok milyen lehet lány ként.. 19/F
14/36 anonim válasza:
Nah, hát az biztos, hogy én is a seggemet meg a mellemet fogdosnám egész nap :D:D:D:D
Aztán órákon át maszturbálnék :D:D Aztán felvennék valami ribi szerkót és lemennék a diszkóba, keresnék egy alfahímet jól megdugatnám magam és kib@sznám mint macskát sz@rni :D
Ezután pedig folytatnám a tükör előtt masztizást :D
15/36 anonim válasza:
én az anált meg h megdugjon 3 pai egyszerre kiváncsi lennék ilyenkor milyen gyönyört él át egy nő:D
16/36 anonim válasza:
Hát én arra az egy napra, a legjobb nő lennék, :) irigykedhetnétek. :P És borsot törnék mindenkinek az orra alá, mert úgy sem bánthatnának, flörtölnék mindenkivel, mert megtehetném. :) A szexet azt hanyagolnám, az tuti. Emellett persze az ingyen bulizást is nyomatnám, mert lányoknak minden ingyenes. És ellenék szállva magamtól, mert miért ne. :D
17/36 anonim válasza:
Fiúúúúúúúúúúúk! ha egy napig lány lennék, totál depresszióba esnék, hogy nem ránthatok rá a farkamra, de ami a legrosszabb, a párom szeme elé nem mernék kerülni csajként..... itt az emberek meg leszbi-szexről meg mellfogdozásról dumálnak.. pfhújjjjjjjjj bakker... megyek hányok............
18/36 anonim válasza:
Maszturbálnék 0-24:D
Amúgy férfiakkal nem kezdenék semmit, ahhoz női agy is kéne nem csak test:D
Jah meg egy csak csajos pizsiparty szexi barátnőkkel, illetve egy leszbikus kalandot is bevállalnék:D
20/36 anonim válasza:
én ha csaj lennék, végig qrválkodnám az életem, de csak lezbiznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!