Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kell valakit úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell valakit úgy elküldeni a fenébe, hogy alig várja, hogy indulhasson?

Figyelt kérdés

Egy ismerősöm mesélte, hogy ezt a stílust külön tanították nekik az egyik órán.

De mégis milyen szavakkal, mondatokkal lehet ezt megoldani? :D

2012. jan. 19. 20:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hát, ha lány vagy, akkor:

Te hasonlítasz a bátyámra....Az alkatod is olyasmi....Sztem a farkad is akkora lehet...Kíváncsi vagyok vajon az ágyban is olyan szuper vagy-e mint Ő?

Ha ettől nem indul el semmitől:) Bár ez kicsit beteg.

2012. jan. 20. 00:10
 12/13 anonim ***** válasza:

Ha van gyereke, akkor talán ábrándozz arról, hogy milyen jó lehet neki, hogy a gyerkőccel játszhat, bár már te is ott tartanál, mennyire vágysz egy gyerekre...Tehát kedvet csinálsz neki, hogy szinte már vágyjon arra, hogy hazaérjen a gyerekéhez

ha nincs gyerek, csak feleség/barátnő, akkor ahhoz csinálsz kedvet hasonló módon

ha egyedül él, te pedig nem akkor arról ábrándozz, hogy mennyire vágysz már egy kis egyedüllétre, neki milyen jó, hogy megteheti, hogy hazamegy, és tud relaxálni anélkül, hogy tíz percenként hozzászólna valaki

És így tovább. Csak tudni kell, hogy hogyan folytatódik nagyjából a napja.

Talán ez bejöhet. Csak feltűnés nélkül kell átváltani ezekre a témákra. Bár szimpla beszélgetés szintjén is rá lehet kérdezni ha úgy hozza a helyzet, hogy ...és most merre mész, haza...? És akkor már is jöhet az ábrándozás.

2012. okt. 5. 17:55
 13/13 anonim ***** válasza:
szerintem kérdezd meg az ismerősödtől :)
2012. okt. 7. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!