Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy nőgyógyász felesége fel tudja izgatni még a férjét?
Ez marhaság, én személy szerint ismerek Mezőhegyesi nő gyógyász. 45-50 körüli, még nem is néz ki rosszul, a felesége tanárnő, és szoktam velük beszélgetni, nem éppen elismert dolog az hogy így kelljen vélekedni a nőgyógyászokról. Persze ő is férfi de akkor is...
Ezzel csak azt akartam mondani hogy ő nem keveri az életét a munkával.
17/F
megnéznélek, amikor nézegeted a 18 éves puncit, tapogatod a szép cicijét és rajtad a fehér köpeny, akkor nem is veszed észre a nőt benne. 1 perc múlva leveszed a köpenyt és ránézel a feleségedre és merevedésed támad, ugye??
Hát ez nagyon életszerű!!
Az én orvosom kb 45 év körül van, eléggé megviselt a tekintete mindig... de ezt is csak akkor látom mikor épp rámnéz..ritka pillanat. Bemegyek levetkőzve, felülök a székbe.. még rám se nézett.. aztán odajön elkezdi a szokásos vizsgálatot, de semmi jelét nem látom h picit is beindulna a fantáziája..sőtt inkább ez a gyerünk legyen már vége a napnak..:D és kb ennyi.. jó talán akkor láttam rajta ilyesmit, mikor kivételesen a melleimet is megnéte, mert azt nem szokta. De azt is lehet csak "behalóztam", mer eléggé kínos volt számomra a szitu. (A külsőmet tekintve, az h azért van ez mer biztos ronda vok stb..eddig csak pozitiv visszajelzést kaptam a férfiaktól, sőtt sokan mondták, h nagy a szexuális kisugárzásom(aminek nem mindig örülök, de ez most mind1))
20/L
Még annyit, hogy csak gondoljatok bele, hogy mennyi nőt vizsgálnak meg egy munkanap alatt..és mi nők tudjuk, h a váróterembe nem cicamicák szoktam ülni..persze becsúszik 1,2..de mondjuk 40 szottyatt nagyi, egy normális csaj, és az is vszinű h nem azért ment el mer éppmutogatni akarja magát hanem mondjuk hüvelygombája van stb..nem jókedvünkbe járnak a nők orvoshoz..
20/L
Ne haragudj,te nagyon hülye vagy.Nem tudom miből gondolod,hogy egy házasság a pénzről és anyagi jólétről szól,nagyon el vagy tájolva.Akkor csak a jogászoknak,közgazdászoknak és magánorvosoknak lenne a feleségük.Márpedig,nem tudom hallottál már-e ilyenről,a tanároknak,közmunkásoknak,eladóknak is van.Sőt még a munkanélkülieknek is....
És azt sem tudom,hány éves lehetsz,vagy,hogy voltál már életedben nő közelében.Ha voltál,nyilván tudod,hogy a szex nem arról szól,hogy a férfi meglát egy női nemi szervet és beindul.....ha sokszor lát,akkor meg nem.....ehhez elég kell legyen egy pillantás,egy kivillanó melltartópánt egy jókor eltalált mosoly,simogatás,stb.Nyilván egyetértesz,hogy ezt sokkal inkább a feleség tudja megadni,mint a rendelőben várakozó 8.gyermekét váró roma lány.Tudod a jó szex alapvetően érzelmeken nyugszik,attól lesz baromi jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!