Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden srácnak a szép arc számít?
Figyelt kérdés
2012. jan. 18. 22:05
41/85 anonim válasza:
Öreg, hátrébb az agarakkal:P A hölgynél nem jönnek be a ribiknek szánt dumák:D Nála ettől nem csúszik le a bugyi:D
42/85 anonim válasza:
nem vagyok meggyőző,..:O akkor nem megpacskolom,hanem elverem a segged..:D és komolyan amikor már együtt leszünk akkor abbahagyom mielőtt orgazmusod lesz és majd könyörögni fogsz,hogy "kérlek csináld"
43/85 A kérdező kommentje:
azt lesheted és várhatod.....és álmodozhatsz
2012. jan. 18. 23:18
44/85 anonim válasza:
23:14!
a kérdező az én kicsim lesz..:D
45/85 anonim válasza:
drágám!
most ne gyerekeskedj...mert elhagylak..:D
46/85 A kérdező kommentje:
a 74 %-os válaszoló megmondta a frankót :D
Nagyon bántani fog a dolog, ha elhagysz....
2012. jan. 18. 23:23
47/85 anonim válasza:
gondold azt,hogy az a frankó...de engem már el is felejthetsz..:D
48/85 A kérdező kommentje:
Jössz Te még az én utcámba. :D
2012. jan. 18. 23:27
50/85 A kérdező kommentje:
mi az ,,éhes disznó makkal álmodik" vagy ,,ha nincs ló, jó a szamár is" alapon játszol? :D
2012. jan. 18. 23:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!