Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden srácnak a szép arc számít?
kérdező!
küldj nekem fb elérhetőséget..
Hát ha van nála kéznél egy zsák amit a fejedre húzhat akkor úgy kis lefeküdne veled... :D
Komolyra véve, szerintem nagyon számít az arc. Az arc kinézetével együtt jár a testfelépítés is szerintem. Egy dagadt csajnak az arcán is látszik hogy dagadt, egy nádszálnak meg lehet beesett a feje... Szóval az arc lényeges, mivel a test formálható.
Nem küldök fb elérhetőséget, mert
- kb. 1,5 évvel ezelőtti kép van ott kint--->ebből pedig leszűrhető, hogy nem vagyok fb mániás
170 vagyok és 60 kg kb. a többit el lehet képzelni
- azt aláírom, hogy a test formálható és ha sokat fogysz, az az arcodon is látszik, de én nem szeretnék fogyni, mert ha fogyok, az a mellről is lemegy
"kb. 1,5 évvel ezelőtti kép van ott kint--->ebből pedig leszűrhető, hogy nem vagyok fb mániás "
Ez már egy nagy piros pont:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!