Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet bisexbol hetero? 16 eves vagyok es sajnos a fiukhoz is vonzodom nem csak a lanyokhoz.
Nem,nem lehet!
Szerencsére a te fajtád kihalásra van ítélve(szaporodás képtelenség azonos neművel)!!
21:23: Tetszik, hogy a biszexualitás fogalmával sem vagy egészen tisztában :) Hát igen, a homofób barmok értelmi színvonalára jellemző ez a szánalmas "beszólás".
Kérdező, miért akarnál heteró lenni? Nincs abban semmi rossz, sőt, ahogy Woody Allen mondta, így kétszeresek az esélyeid egy szombat esti randira :)
Szerintem ne akard megváltoztatni magad.
Nincs ezzel szerintem semmi baj, csak sok a homofób...
A barátom vonzódik a fiúkhoz is, engem nem zavar.
Sőt tetszik. :)
22/L
"a te fajtád kihalásra van ítélve"
Ha eggyel kisebb lenne az IQ-d, növénynek számítanál.
Hadd ne indokoljam meg. Kicsit gondolj bele, hogy a kérdező hogy született, meg hogy mikor volt a történet eleje.
Kérdező: fogadd el magad és próbáld élvezni az életet. Csak egy leosztás van és abból kell játszania mindegyikünknek...
KOsz mindenkinek, de en nem randiztam meg egyszerse fiuval
nem is fogok
csak az a baj h volt mar alkalom amikkor felalt egy fiura enyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!