Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszem neki?
Figyelt kérdés
Van egy srác (18) ,aki állandóan beszólogat nekem (16) a sulis szakkörön.
És szokott is nevetni,tehát ezt viccnek szánja,nekem mégis rosszulesik.(pl.béna vagyok,ő milyen ügyes,hülyének nézek ki)
Azért kérdezősködök itt,mert ha nem kedvelne,akkor nem csinálná ezt,igaz?
És máskor mondjam meg neki nyíltan,hogy nem esik jól,amit csinál?
2012. jan. 18. 20:50
2/6 Nazira válasza:
Mondd meg neki, h 1 pancser bunkó ha felakar szedni nem így kell kimutatni
3/6 anonim válasza:
Igen, mond meg neki,hogy ez neked nem esik jól.Talán változtat majd rajta és akkor máshogy közeledik feléd:)
4/6 anonim válasza:
Szerintem az a tuti, hogy neked tetszik ez a srác.
Ezek a negelések mindig beválnak a PUA is ezt tanítja, persze nem láttalak még téged, ha nagyon jó csaj vagy, akkor minél durvábbak a negelések, annál jobban van esélye nálad a srácnak.
Tud a gyerek csajozni abban biztos vagyok. :D
5/6 anonim válasza:
Valószínűleg igen,tetszel neki.
Szerintem küldd el a p'csába.
6/6 anonim válasza:
tudod lehet hogy tettszel de lehet hogy nem szóval mondd meg neki hogy kopjon le vagy akkor mondja meg neked hogy igen vagy nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!