Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszem neki?
Nos van egy osztálytársam az utobbi idöben megtetszett...De néha "furcsán" viselkedik ezt úgy értem ,hogy néha tök rendes ,jo fej, meg lehet zabálni és cuki de néha pont az ellentétje.Az utobbi idöben a a rendesség illik hozzája.Ezen a héten volt a legédesebb ilyeneket tett velem *-*
1,Hétfő-tök rendes volt velem,és csengetés előtt az eggyik hülye osztálytársam mondott rám valamit ö meg ezt válaszolta nekije:Csendbe legyél már!Hadd már azt a szegény lánykát!Majd veled fogjuk ezt tenni stb...
Meg jolelvoltunk...és kedden is :) de azért volt shol undok volt velem de nem nagyon.Nem is nevezném aztot "undogságnak"
Szerdán is ilyen volt :)
Csütörtökön nagyon rendes volt velem! a taníto néni kihílt angolbol felelni én meg nem tanultam mert a barátnőm össze firkálta a füztemet -.-" és most másolom át..Meg én beteg voltam és nem kaptam olyan lapot és elégtelenre feleltem ö meg eltette az ellenőrzőmet és ő ajánlotta fel! Ma meg pénteken nagyon rendes volt!Az 1.orán az eggyik osztársam aki mellett ült köpő csövezett és eltalált engem de véletlenül és mondták nekem majd valamelyik osztálytársam már megint szolt nekem valamit akkor ö meg mondta ,hogy hadd már ötet úgy is miattunk megy el másik suliba (ehhéz hozzá tenném ,hogy igaz elmegyek más suliba ,de nem miattuk a tanárok miatt elviselhettelenek ebbe a félévbe 5 diák megy el más suliba...)stb...és nagyon aranos volt...és volt matekunk és a taníto bácsi mondta ,hogy vegyünk elő egy lapot és nekem meg a padtársamnak szo nélkül adott...Majd eltettem az ellenőrzőjét...Az eggyik orán hivatott az igazgato és már szünet volt amikor mentem le ő meg oda jött hottám és kezet fogunk az eggyit 9.dikes kis csicska meg beszolt ,hogy fúúj te meg merted fogni a kezét!Ez nagyon rosszul esett :(...Majd történelmen is nagyon jo fej volt...Ez volt ezen a héten de valamikor egy picit undok volt velem...Néha meg azt tezsi ,hogy csúfol és bele túr a hajamba azt mondja ,hogy nem mosakszok meg ilyenek...De most olyan jo fej..Mindíg bele szokott túrni a hajamba de szerdán amikor ment a helyére mindenkijébe bele túrt kivéve az enyémbe meg ilyenek volt...Szerintetek ez minek a jel ,hogy egyszer ilyen kedves jofej másszor ilyen buzerálos meg minden...Vagy ma be jött az apu a suliba mert megmondtam ,hogy mit tett velem az eggyik lány és ö is szokott buzerálni és ezért ilyen velem? De én mondtam nekije ,hogy rálya nem hivatom be mert tudom ,hogy csak hülyéskedik meg minden ,de amit az a lány tett nem hinném hülyéskedésnek...és szerintetek minek ez a jele mert egyesek szerint tetszek nekije egyesek meg nem tudják ,de szerintem nagyon furcsán visolkedik velem szerintetek nem ?
küld már el :D
email: stephenking@freemail.hu :D
Na ez vagy egy fake kérdés, vagy valami orbitális tájszólással beszélsz...
Hol laksz? :-D
Mellesleg szerintem kisebbségi vagy (tzigány) :-D
uccsó :D
eredetileg ez volt a kérdése:
Szerintetek tetszek nekije?
több kommentelő is olvasta hogy ez volt :D bárkit kérdezhetsz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!