Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dohányzó lányok/nők! Mi a véleményetek erről?
Lehet hogy furcsán fog hangzani de nagyon vonzónak és szexinek találom ha egy lány cigarettázik. Tudom hogy ennek a legtöbben az ellenkezőjét állítják, de én mégis nagyon nőiesnek tartom. Sokak akiknek előállok ezzel örültnek néznek és elhajtanak. Miért olyan nehéz ezt elhinni/elfogadni? A barátnőimnek (már ha van) még a cigit is meg szoktam venni:) Mi a véleményetek erről?
És légyszi aki nem cigizik ne írja ide a bölcsességeit, mindenki nagyon jól tudja a dohányzásnak milyen hatásai vannak!
Nem vagy őrült. Tényleg van benne valami. Számomra is vonzó, ahogy a régebbi amerikai filmekben a pasi cigarettázik. Van benne valami szexi, mint látvány. De élőben nem. Nem szempont nálam párválasztásnál a cigaretta, szüleim is dohányoznak, ebben nőttem fel, ezt láttam egész életemben, hozzászoktam, nem zavar a füst se. Tehát ha amúgy passzolunk nem kizáró ok. Csak ha együtt élünk a lakásban ne gyújtson rá és fogmosás sűrűn, ruha ne legyen büdi. Haverjaim közül is többen cigiznek és van 1-2 srác, aki amikor megérkezik egy találkozóra szinte hozza magával a füstfelhőt, nyilván nem füst csak a cigiszag, de az nem vonzó akkor se. Viszont van akiről tudom, hogy elmegy 1 doboz is egy nap, mégse érzem rajta soha a szagot. Nem tudom mitől függ, lényeg, hogy amíg nem ömlik belőle a cigiszag addig felőlem szívhatja.
20/L
Én nem tartom szexinek, eddig az összes dohányos férfi, aki csak a környezetemben volt, folyton szaglott a cigitől, hozták magukkal az undorító állott füstszagot, apámnak ráadásul a fogai is nagyon ocsmányak voltak tőle. Nagypapám tüdőrákban halt meg, láncdohányos volt.
Szóval nálam kizáró ok az ilyesmi a párkapcsolatban. Különben sem tudnám elnézni, hogy a szeretett személy álló nap mérgezi magát. Most is épp a testvérem miatt fő a fejem, mert rászokóban van, én meg tőle 130 km távolságban :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!