Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dohányzó lányok/nők! Mi a véleményetek erről?
Lehet hogy furcsán fog hangzani de nagyon vonzónak és szexinek találom ha egy lány cigarettázik. Tudom hogy ennek a legtöbben az ellenkezőjét állítják, de én mégis nagyon nőiesnek tartom. Sokak akiknek előállok ezzel örültnek néznek és elhajtanak. Miért olyan nehéz ezt elhinni/elfogadni? A barátnőimnek (már ha van) még a cigit is meg szoktam venni:) Mi a véleményetek erről?
És légyszi aki nem cigizik ne írja ide a bölcsességeit, mindenki nagyon jól tudja a dohányzásnak milyen hatásai vannak!
"Mindenki nagyon jól tudja a dohányzásnak milyen hatásai vannak!" XP
A viccet félretéve, én sem cigizek,de nem nagyon értem , hogy miért néznek téged őrültnek. Talán lehet, hogy azért mert a cigi káros és ezért furcsálják a dolgot. De sztem ezért még nem kéne senkit sem bolondnak nézni.
hát én örülnék neki ha vennéd nekem a cigit, mert k.vadrága :D de most nincs más lehetőségem, mint a leszokás...
22/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!