Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Dohányzó lányok/nők! Mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dohányzó lányok/nők! Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Lehet hogy furcsán fog hangzani de nagyon vonzónak és szexinek találom ha egy lány cigarettázik. Tudom hogy ennek a legtöbben az ellenkezőjét állítják, de én mégis nagyon nőiesnek tartom. Sokak akiknek előállok ezzel örültnek néznek és elhajtanak. Miért olyan nehéz ezt elhinni/elfogadni? A barátnőimnek (már ha van) még a cigit is meg szoktam venni:) Mi a véleményetek erről?

És légyszi aki nem cigizik ne írja ide a bölcsességeit, mindenki nagyon jól tudja a dohányzásnak milyen hatásai vannak!

2012. jan. 17. 20:38
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
48%
nekem nem jön be, ha egy nő dohányzik. magam is rágyújtok néha
2012. jan. 17. 20:40
 2/40 anonim ***** válasza:
73%
Én is így voltam ezzel, de ha te nem szivod nem lesz kellemes vele smárolni, amugy maga a jelenség engem is kicsit jobban gerjeszt mint az átlag, megfogalmazni már nem tudtam
2012. jan. 17. 20:41
 3/40 anonim ***** válasza:
64%
Én két hete nem gyújtottam rá. :) Előtte sokat cigiztem, és szerettem is dohányozni. Most már nem tartom szexinek, mert bár lehet hogy jól áll valakinek a kezében, ha jobban belegondolsz büdös lesz a haja, a bőre, szája, keze... Mindene. Nem mellesleg rettentő drága (lett), és borzasztóan káros az egészségre.
2012. jan. 17. 20:42
 4/40 anonim ***** válasza:
66%
Bocs, nem szeretem a hamutálat nyalogatni..
2012. jan. 17. 20:43
 5/40 A kérdező kommentje:
Komolyan annyi értetlen ember van! Nem olyan válaszokra vagyok kíváncsi ki mennyire utálja ha egy pasi vagy nő cigizik és milyen rossz így megcsókolni... Köszönöm!
2012. jan. 17. 20:47
 6/40 anonim ***** válasza:
92%
De így nem dughatsz a közintézmények 50 méteres körzetében.
2012. jan. 17. 20:56
 7/40 anonim ***** válasza:
85%

"Mindenki nagyon jól tudja a dohányzásnak milyen hatásai vannak!" XP

A viccet félretéve, én sem cigizek,de nem nagyon értem , hogy miért néznek téged őrültnek. Talán lehet, hogy azért mert a cigi káros és ezért furcsálják a dolgot. De sztem ezért még nem kéne senkit sem bolondnak nézni.

2012. jan. 17. 21:13
 8/40 anonim ***** válasza:
88%

hát én örülnék neki ha vennéd nekem a cigit, mert k.vadrága :D de most nincs más lehetőségem, mint a leszokás...

22/l

2012. jan. 17. 21:57
 9/40 MEDIIIC69 válasza:
79%
büdös száj, büdös ruha, kell ez?
2012. jan. 18. 00:16
 10/40 anonim ***** válasza:
59%
Na végre valaki, akinek tetszik! :)
2012. jan. 19. 21:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!