Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy addig amíg nem tudják, hogy milyen alacsony vagyok bejövök jó pár lánynak, de amint megtudják, hogy mekkora vagyok egyből válaszra sem méltatnak? Olyan egyedül érzem magam és szeretethiányom is van.
Figyelt kérdés
Van itt olyan lány, akivel lehetne beszélgetni, ismerkedni anélkül, hogy ne koptatna le csak, mert alacsony vagyok és vékony testalkatú?2012. jan. 16. 23:07
11/16 anonim válasza:
Én lány vagyok és 163 centi sztem még nőni fogok mert csak 15 vagyok az alacsony mondjuk de ha kedves jó humorú jóképű vagy nm hiszem h sok lánynak ez akadály lenne.
12/16 A kérdező kommentje:
ma 15:36
nem érzem azt, hogy hú de sok esélyem lenne a lányoknál ezért nem is merek megszólítani senkit sem, netes ismerkedés meg vicc
2012. jan. 20. 15:50
13/16 anonim válasza:
ha valaki szeret az szeret igy alacsonyan is nekem el hiheted en most is bele vagyok zugva egy fiuba es vekony alacsony szoke es odavagyok erte mindenki azt kerdezi hogy tudom szeretni hat szeretem es kesz !:P
14/16 anonim válasza:
Annak ejen en is igy ereztem magam, mint te....csak en lany vagyok es 180 cm....gondolhatod...az atlag meg kb 173-175 cm...vagy epp picivel kisebb nalam...rettenetesen zavart...en se mertem sose elmondani mekkora vagyok....szerencsere mindig ha volt vkim kifogtam magasabbat vagy egy picivel magasabbat...ami ritka, hogy magas is es meg be is jon....most tobb, mint egy eve vagyok vkivel, aki szerencsere 194 cm korul van...
Tehat ne izgulj....vannak 150 cm-s lanyok....es lehet kifogsz egy ilyen kiscsajt, akinek bejossz...tehat ne add fel. Es en aterzem, amit irsz...:/
15/16 anonim válasza:
Csabi te vagy az ?! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!