Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S.! Akarhat valamit?! :o :$ (többi lent)
Figyelt kérdés
Nyáron mentünk strandra(kirándulás), és az egyik srác aki mellesleg tetszik nekem.:$ elkezdett a medencébe ölelgetni.:D DE. most facebookon bevallottam neki hogy tetszik és annyit irt rá hogy: ' aranyosvagy.:) ' aztán megkérdeztem hogy ő mit érez irántam .. és azt mondta hogy 'nemtudom. majd lemegyek ____-re és megbeszéljük :)' .. ezt most nem értem mért nem tudja leirni fb.on mért kell élőbe?:oo és miaz hogy nemtudja..?! ezt nem tudni kell hanem érezni..:(
Bnőmnek azt mondta hogy én .. szép.aranyos.kedves vagyok és jól eltud velem beszélgetni..:oo akkor ez most mi?! nemértem..:sss Van nála esélyem?:o:$:D
2012. jan. 16. 17:24
1/4 anonim válasza:
"ezt most nem értem mért nem tudja leirni fb.on mért kell élőbe?"
OBZMG...
3/4 zseni001 válasza:
Miért baj, ha személyesen mondja a szemedbe mit gondol? Én sem Facebookon fogom elmondani valakinek, hogy tetszel vagy nem, nem fogok lealacsonyodni... Lehet nál esélyed, de majd meg fogod tudni mivan. Ezen mit nem értesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!