Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok Taylor Lautner-ba most mit csináljak?
Figyelt kérdés
2012. jan. 15. 17:35
1/10 anonim válasza:
Aha..hányszor beszélgettetek személyesen?:D
2/10 A kérdező kommentje:
Gondolatban már sokszor. :D
2012. jan. 15. 17:37
5/10 A kérdező kommentje:
De már őt keresem minden férfiben külsőleg. De senki nem hasonlit rá eléggé. Pedig a testalkatnak nem is lenne muszály hasonlitania, csak főleg az arcnak. :)
2012. jan. 15. 17:40
6/10 anonim válasza:
szilvásbuktát mert azt szeretem
8/10 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok bármilyen hihetetlen. Ezért is tettem fel a kérdést mert szerintem sem normális, de nem tudok rajta változtatni.
2012. jan. 15. 17:46
9/10 anonim válasza:
Várj, amíg elmúlsz 13 éves, és minden rendben lesz!
Most komolyan, nem lehetsz bele szerelmes, ahoz beszélgetni is kell, meg ismerni.
Az egy dolog, hogy nagyon bejön, én is "szerelmes" voltam anno egy pár aktuális szépfiúba, de amint jött egy jobb sorozat, akkor annak a főszereplője tetszett. De próbálj meg (mint én anno) inkább az ismerőseid, vagy ismerőseidnek az ismerősei között keresgélni, én is megtaláltam az igazit, és nem igazán hasonlít egyik színészre sem, de nem is hiányzik nekem az ilyesmi, sőt, amióta vele vagyok már nm is találom olyan vonzónak a tévés pasikat.
Szóval várj amíg kinövöd ezt a hülyeséget, vagy tényleg próbálj meg azért ismerkedni kedves srácokkal, hidd el a személyiség sokkal jobban megfog, mint egy helyes pofi.
10/10 anonim válasza:
Hát nem is tudom, monduk a másik 20000 00000000 000000000 00000000 csajszitól(és tőlem) kell megszabadulnod aki ugyanígy van ezzel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!