Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok Taylor Lautnerbe. Mi legyen?
Figyelt kérdés
De ez nem csak álmodozás.
Már kb fél éve,és nem tudom elfelejteni...
Mit tegyek??
2009. dec. 22. 18:18
1/17 anonim válasza:
attól függ mennyi idős vagy...
ha 12 éves, azt mondom oké, korral jár...de ha már 17-18 vagy afölött, el kellene gondolkodnod az emberi kapcsolataidon...meg amúgyis, szerelmes nem lehetsz belé, nem is ismered személyesen...-.-"
2/17 anonim válasza:
Hanem csak álmodozás akkor mi?
amúgy sose értettem hogyan lehet valakibe úgy szerelmes az ember hogy nem is ismeri.
3/17 anonim válasza:
lapozz fel egy konkurens celebmagazint, és szerelmes leszel másba...amugy ezt kezeltesd.
5/17 A kérdező kommentje:
16 vagyok
2009. dec. 22. 18:23
6/17 anonim válasza:
Mikor 12 voltam,Harry Potterbe voltam szerelmes,és puszilgattam az újságcikkekben megjelent képeid :D De már 19 vagyok,és kinőttem :D Nyugi,el fog múlni!!
8/17 anonim válasza:
nekem van ismerősöm, aki 21 évesen "szerelmes" egy énekes srácba...hát, szerintem semmiképpen sem normális dolog...egyrészt ez nem szerelem, max csak tetszik, tetszik amit csinál, ahogy kinéz, és egy rakás pozitív tulajdonságot ragasztasz rá, és az tetszik benne, de ez NEM szerelem!
9/17 anonim válasza:
Nem hinném, hogy szerelmes lehetnél bele úgy, hogy nem is ismered, nem is találkoztatok még. Maximum tetszik.
10/17 anonim válasza:
énis Harry Potterben voltam de kinőttem XD kifogod majd te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!