Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A srácok prostihoz mennek, na de a csajok hova?
Hivatalosan kimutatott, hogy egy nő szervezetében túl sok oxitocin van a szex és más semmi kapcsolathoz.
A felmérésben résztvevő nők közül még a legracionálisabbak is beleszerettek a hímringy_ójukba.
De ha mégis ilyet akarsz, keress olyat, aki valamilyen okból biztosan nem fog beszélni a dologról (tudod, ha senki nem hall róla, nem tűnsz majd ledérnek)pl. van barátnője, de titokban csalja.
gigolonak mondják
fizetnek neki a nők hogy aktusba lépjen velük
én is 17 vagyok, ha van kedved, írj.
(első voltam.)
Már bocs, de ha 17 évesen nem találsz olyant aki lefeküdne veled, akkor valami oltári nagy probléma lehet a külsőddel, mert biztos vagyok benne, hogy ha már nagyjából 1 átlagos külsővel rendelkezel, pár perc alatt találnál olyant, akinek elég lenne ha csak széttennéd a lábad. Ha viszont nincs probléma, akkor nem értelek.
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!