Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi rosszabb? Elveszíteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi rosszabb? Elveszíteni valamit, vagy meg sem kapni?

Figyelt kérdés
2012. jan. 14. 23:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Meg sem kapni rosszabb. Szerelmes voltam és igazából már továbbléptem a srácon, de teljesen nem tudtam és sokszor elbizonytalanodtam, azért mert meg se próbáltuk. Megpróbáltuk, nem jött össze, megbeszéltük, jót nevettünk a dolgon, és azóta is nagyon jóban vagyunk. :)

Szóval nekem meg nem kapni rosszabb. Hiszen akkor esélyt sem kapok arra, hogy jó legyen. És csak tanulok belőle.

2012. jan. 15. 09:41
 12/15 anonim ***** válasza:
A meg sem kapni-t az mondja, aki még nem volt szerelmi kapcsolatban(viszonzott),és talán el se hiszi, menyire rossz tud ez lenni.
2012. jan. 15. 11:14
 13/15 anonim ***** válasza:

Utolsó előtti vagyok.

Képzeld, voltam már szerelmi kapcsolatban. Azt hittem életem párja lesz, nem így történt. Most méginkább szerelmes vagyok az új barátomba és szörnyű dolog lenne elveszteni őt. De úgy gondolom, hogymeg sem kapni a lehetőséget rosszabb. Hiszen, ha nem kapom meg, akkor esélyem sincs átélni vele azokat a csodás pillanatokat, nem tudok tanulni minden egyes hibámból és nincs esélyem úgy alakítani az életünket, hogy akár ő legyen életem párja.

Elveszíteni valakit, fájdalmas dolog, de ha meg sem kapod rá az esélyt, akkor nemhogy elveszíteni, de megtartani sem tudod magad mellett.

2012. jan. 15. 11:53
 14/15 anonim ***** válasza:
Én azt mondom, meg sem kapni rosszabb. Legalábbis abban az esetben, ha már szerelmes vagy a másik emberbe. Mert miért ne lehetnél attól, hogy nem vagytok együtt. Ha valamikor szerettétek egymást, és együtt átéltétek a sok csodás pillanatot, legalább átélted és igaz volt, legalább tudod hogy tudott valamikor szeretni. Ezzel szemben ha csak egyoldalú a szerelem, a viszonzatlanság kegyetlen érzése mellett ott lehet benned az is, hogy nem vagy jó és soha nem is leszel elég jó a számára, és még a lehetőséget sem kapod meg, hogy adj neki a szeretetedből. Mert egyszerűen nem te kellesz neki.
2012. jan. 15. 12:27
 15/15 anonim ***** válasza:

Na igen, ha szerelmes vagy, és úgy nem kapod meg, az más, mint ha csak fel akarsz szedni egy csajt, és úgy nem kapod meg.

Ilyen nálam még nem volt,csak járás,szeretés, és szakítás.Az se kellemes, az biztos.

2012. jan. 15. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!