Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi rosszabb? Elveszíteni valamit, vagy meg sem kapni?
Meg sem kapni rosszabb. Szerelmes voltam és igazából már továbbléptem a srácon, de teljesen nem tudtam és sokszor elbizonytalanodtam, azért mert meg se próbáltuk. Megpróbáltuk, nem jött össze, megbeszéltük, jót nevettünk a dolgon, és azóta is nagyon jóban vagyunk. :)
Szóval nekem meg nem kapni rosszabb. Hiszen akkor esélyt sem kapok arra, hogy jó legyen. És csak tanulok belőle.
Utolsó előtti vagyok.
Képzeld, voltam már szerelmi kapcsolatban. Azt hittem életem párja lesz, nem így történt. Most méginkább szerelmes vagyok az új barátomba és szörnyű dolog lenne elveszteni őt. De úgy gondolom, hogymeg sem kapni a lehetőséget rosszabb. Hiszen, ha nem kapom meg, akkor esélyem sincs átélni vele azokat a csodás pillanatokat, nem tudok tanulni minden egyes hibámból és nincs esélyem úgy alakítani az életünket, hogy akár ő legyen életem párja.
Elveszíteni valakit, fájdalmas dolog, de ha meg sem kapod rá az esélyt, akkor nemhogy elveszíteni, de megtartani sem tudod magad mellett.
Na igen, ha szerelmes vagy, és úgy nem kapod meg, az más, mint ha csak fel akarsz szedni egy csajt, és úgy nem kapod meg.
Ilyen nálam még nem volt,csak járás,szeretés, és szakítás.Az se kellemes, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!