Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tehetnem irto feltekennye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tehetnem irto feltekennye? Tippeket!

Figyelt kérdés
17 Eves lany vagy es van egy fiu aki 18 eves.Nagyon jo viszonyba voltunk de osszevesztunk valamin.Szerencsere mot ujra beszelunk, en nagyon megvaltoztattam a hozza valo viselkedesemet de ellembe ugyanaz vagyok..aki regen.Szeretnem nagyon feltekennye tenni de nem tudom hogy csinaljam, persze messengeren keresztul szeretnem ezt tenni.Lanyok!Ti hogy csinalnatok?Fiu!Ti milyen okbol lennetek feltekenyek?
2012. jan. 14. 17:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Te sehogy.
2012. jan. 14. 17:02
 2/15 A kérdező kommentje:
Hogy erted?
2012. jan. 14. 17:03
 3/15 anonim ***** válasza:

Szerintem ne játssz gyermeteg játékokat,mert:

1.A harag rossz tanácsadó

2.A harag haragot,a bosszú bosszút szül

3.Te fogod megszívni,Téged röhög ki,ha nem érdekled,és kiderül,hogy csak a buksidat játszod.

Másrészt,ha nem szeret szerelemből,nem tetszel Neki,vagy esetleg nem kellesz Neki,ettől sem fogsz.Ha pedig játszmázol,és ez kiderül,még jobban el fogod taszítani magadtól.

2012. jan. 14. 17:11
 4/15 A kérdező kommentje:
De szeret, es en is ot csak ugy erzem hogy valamivel megkene mozgassam!
2012. jan. 14. 17:12
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

De vicces... én ilyet utoljára 14 évesen játszottam. Mint kemény nagylány... XD

Persze kiröhögtek, mert rosszul sült el...

Mi lenne ha normálisan viselkednétek egymással?

2012. jan. 14. 17:15
 6/15 anonim ***** válasza:
Azzal nem fogod megmozgatni hogy féltékennyé teszed, csak negatív érzéseket váltasz ki belőle... És az sose célravezető inkább beszélj vele avval többre mennél.
2012. jan. 14. 17:15
 7/15 anonim ***** válasza:
Szerintem a másikat nem játékokkal,játszmákkal,meg jelenetekkel kell megmozgatni,hanem őszinteséggel,hűséggel,bizalommal.A kapcsolatot felpezsdíteni,meg közös élményekkel,programokkal,változatossággal...de nem féltékennyé tevős,óvodás storykkal!
2012. jan. 14. 17:16
 8/15 anonim ***** válasza:

A másikat megmozgatni pedig őszinte beszéddel,ezt kihagytam.

Már akit meg lehet,ugye,mert ha nem akarja valaki,hogy megmozgasd,azt megette a fene.

2012. jan. 14. 17:19
 9/15 A kérdező kommentje:
Ajajaj!!Azt elfelejtettem mondani, hogy az o hibajabol vesztunk ossze, mert rosszul esett hogy egy lanynak mondot valami olyant amit nekem is pedig megbeszeltuk hogy amit mondunk egymasnak azt nem mondjuk masnak!!!!Es ezert adtam meg egy eselyt de nem akarom, hogy becsapjon es azert akarom megmozgatni!!!
2012. jan. 14. 18:26
 10/15 anonim ***** válasza:
Irtó gyerekes vagy... Először nőj fel és utána mozgass másokat...
2012. jan. 14. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!