Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Társkeresőkön miért van sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőkön miért van sok olyan ember aki komplett hülyének nézi a másikat?

Figyelt kérdés

Én ugyan fent vagyok társkeresőn, bár nemigen szoktam használni. De néha nézegetek adatlapokat unalmamba (tök mind1 hogy melyeket, amelyiket épp kihozza)és eléggé elképedtem.

Elhízott 40-50 éves hapsik olyanokat írnak ki magukról, hogy egyszerűen nem értem hogy kit akarnak becsapni. Pl aki kb 170 cm, 102 kg (ki volt írva, sőt még kép is volt-.-) de az van kiírva hogy SPORTOS, mert szokott biciklizni....

Én nem tudom hogy most én értelmezem rosszul a "sportos" jelző jelentését vagy nem velem van a hiba? Egy csúnyán elhízott ember hol sportos???

Ezen azért vagyok kissé kiakadva, mert tényleg azt hiszi, hogy ezt be is veszi valaki?

Vagy a másik kedvencem, amikor nem a saját korukat írják ki. Rám egyszer rám írt valaki, 22 évesnek mondta magát. Elbeszélgettem vele, majd kiderült, hogy 42 éves, de elmondása szerint fiatalabbnak néz ki. (20 ÉVVEL????) És akkor még ő csodálkozott meg fel volt háborodva, hogy hazugnak neveztem meg alávalónak.

Persze vannak a másik nem oldaláról is hasonlók, de elsősorban pont hogy az ilyen hapsikból van több.

Mi értelme hamis adatot kiírni, vagy olyan jelzőket aggatni saját magára ami távolról sem igaz??

Vagyis kit akarnak ezzel átverni? Mert nem hiszem el hogy egy csúnyán elhízott hapsira valaki rámondja hogy "sportos" csak azért mert biciklizik.....

Nektek vannak hasonló sztorijaitok? Vagy egyéb?

Miért jó hazudozni (pláne korban) ha úgyis kiderül?

2012. jan. 14. 16:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Messziről ember azt mond, amit akar. Ez a netes társkeresés hátránya, dehát meg kell tanulni kiszűrni ezeket. Sokan egyszerűen csak szebb képet akarnak festeni magukról, gondolják annyira nem számít, hogy 100 vagy 80kg, 42 vagy 22 éves. :D

Engem személy szerint az is nagyon zavar, hogy csomóan ilyen undorító közhelyeket írkálnak ki a bemutatkozó szöveghez, nem pedig egyéni leírást.

21/F

2012. jan. 14. 17:37
 12/17 A kérdező kommentje:

Meg a 40-50 évesek között látom ezt, fiatalabbak ritkán vannak....

Igen, elküldtem aki 20 évvel fiatalabbnak adta ki magát, hozzáteszem még ő volt vérig sértődve.

2012. jan. 14. 17:37
 13/17 anonim válasza:
0%

Normális ember nem megy társkeresőre.

Szerintem.

2012. jan. 14. 17:46
 14/17 anonim ***** válasza:

Csajoknál is hasonló a helyzet, rengeteg adatlapon látom, hogy testalkata: átlagos és simán nyom 90kg-ot, vagy aki dagadt épp sportosnak állítja be magát (ahogy Te is írtad), esetleg aki már a dömper kategóriát súrolja, az beállítja, hogy duci. :D De sokan elég ügyesek és olyan képet raknak fel, amin nem derül ki rögtön, hogy elhízottak. (általában csak arckép).

Mellesleg én se tudom magam jól megítélni testalkatilag, alapból vékonyabb alkatom van, de gyúrok és sportolok mellé, viszont vannak nálam sokkal sportosabb alkatúak is akikre inkább jellemző, vagy nálam épp 'átlagosabbak'.

2012. jan. 14. 17:52
 15/17 anonim ***** válasza:

mert a valóságban nem nézi hülyének a másikat a legtöbb ember? aztán ő a legnagyobb hülye mind között általában :)

ez van... ne törődj velük, vannak normálisak is, csak kevesen. és valóban, semmi értelme hazudozni, csak ők erre még nem jöttek rá!

én is voltam fenn, minden igaz amit kiírtam. de sokan nem így gondolkodnak. és ugyanúgy ahogy egyik nemből úgy a másikból is vannak ilyenek. aztán még lehet hogy egymásra is találnak :) zsák a foltját...

amúgy meg hülye negyven-x éves, lehet hogyha kiírná hogy annyi, rákattintana olyan huszonéves csaj is, akinek a negyvenesek a zsánerei... vannak ilyenek is. így viszont nem fog... azzal meg hogy hazudik, lehet több huszonéves kattint rá, de az mind le is fogja koptatni, mint Te is...

szóval egy magyarázat van erre: eddig terjed az értelmi szintjük... örüljünk nekik hogy mi okosabbak vagyunk :)

valóban 22/f ;)

2012. jan. 20. 17:26
 16/17 anonim ***** válasza:

Értelmező szótár társkereső hirdetésekhez:

A nők által feladott hirdetésekben:

Negyvenes éveiben: 49 éves

Kalandvágyó: Több szeretője volt eddig, mint neked lesz egész életedben

Atletikus alkat: Lapos fenekű gebe

Átlagos kinézetű: Ronda, mint a bűn

Gyönyörű: Beteges hazudozó

Ragályos a mosolya: Vigyél magaddal pennicilint

Iskolázott: Kibukott a főiskoláról

Érzelmileg stabil: Pszichiátriai gyógykezelésen átesett

Szabadlelkű: Pénzvadász

Vidám: Idegesítő

Jó hallgatóság: Már majdnem autista

Modern: Állandóan szőrös a lába

Régivágású: Villany le, kizárólag misszionárius póz

Nyitott: Mindenre elszánt

Társaságot kedvelő: Lármás

Szenvedélyes: Lármás

Költői: Anyagilag instabil, depressziós

Rubensi alkat: Dagadt

Romantikus: Csak gyertyafény mellett néz ki jól

Kéjsóvár: Nagyon dagadt

Arányos alkatú: Baromira dagadt

Özvegy: Halálra szekálta az első férjét

Szívében fiatal: Fogatlan vén szatyor

Férfi hirdetésekben:

Negyvenes éveiben: 52 éves és egy 22 éves nőt keres

Sportos: Ül a kanapén és meccset néz

Átlagos kinézetű: Undorító szőrök vannak a fülében, az orrában és a fenekén

Tanult: Mindig hülyének fog nézni

Szabadlelkű: Lefekteti a nővéredet is

Első a barátság: Amennyiben ez meztelenséggel is jár

Őszinte: Beteges hazudozó

Szeret összebújni: Beteges hazudozó

Mackós: Túlsúlyos, szőrösebb mint egy medve

Vallásos: Egyszer elment a nagymamájával a templomba húsvétkor

Becsületes: Piti bűnöző, de még egyszer sem kapták el

Figyelmes: Azt mondja, "Kérek", ha sört követel

2012. jan. 20. 17:59
 17/17 A kérdező kommentje:

17:59

Ezt én is ismerem, amúgy tényleg jó:D

Bár ahogy én ismerem úgy egyes állításoknál kicsit más a "valóságos megfelelője" de így is jó ;)

2012. jan. 20. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!