Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az ami nagyon fontos lanyok a fiuknal?
Tudom,hogy minden lanynak mas jön be de mik azok a tulajdonsagok ami nagyon jo ha egy fiunak van ?
Nekem ilyen tulajdonsagaim vannak (nem tudom,hogy jok vagy rosszak e):
-Magas,rendes vagyok,becsületes,zart,nagyon nagyon ragazkodo tudok lenni ha szeretek valakit,gentleman vagyok,tisztasag manias,korankelös
mi ez aminek meg lennem kene ? 16F
akkor nagy szerszámmal kell rendelkezned!
de ha az sincs akkor sz*rban vagy:D
Emberileg magas szinten! Ami egy hosszú érési folyamat eredménye, amit élethelyzetekből tanulsz, meg sok dologra rájösz.
A csajoknál bejön, ha egy fiúnak van humora, tud flörtölni, van benne tartás, tud spontán lenni, ha kell rámenős, harcol dolgokért, máskor meg könnyen lemond bizonyos igényiről, h ne bántson meg másokat. Őnzetlen, odaadó, gondoskodó, figyelmes, kedves.
A problémákról tud bármikor beszélni, és ha kell bocsánatot kérni, nem rogyik össze az egoja. Bátor.
"Őnzetlen, odaadó, gondoskodó, figyelmes, kedves."
Kedves kérdező, ezt a részt csak megfontolva szabad komolyan venni. Itt neten persze minden lány előadja a nagy érzékenyt, meg azt, hogy neki a kedves srácok kellenek. Van egy-kettő, akinek az életben is ilyen az ízlése, viszont a nők nagyrésze ezt a részt nem gondolja komolyan. A nők többségének, egy kemény határozott faszi kell, az sem baj, ha egy bunkó állat.
Szóval két választásod van, vagy tényleg olyan normális kedves srác leszel, amit a kedves előző hozzászóló írt, ebben az esetben, ha nem vagy baromi gazdag, vagy baromi jóképű, nem lesz sok barátnőd, sőt lehet, hogy sokáig magányos leszel, mert a valóságban ilyen férfira kevés fiatal nőnek van igénye. Viszont ha mázlid van találkozol egy olyan lánnyal, aki ezt tényleg komolyan is gondolja, nem csak hangoztatja a nagyvilágba azért, hogy megmutassa neki érzékeny lelke van. Szóval, ha találkozol a lánnyal, akkor megütöd a főnyereményt.
Ha viszont sok barátnőt szeretnél, akkor legyél nagypofájú, néha goromba, és nagy ívben tegyél a lányok érzéseire. Sok nőnek (ostobábbaknak) ez a dominancia a minden. Szinte élvezik, ha ki vannak használva.
Én az első utat választottam szívok is vele rendesen.
The choice is yours!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!