Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az ami nagyon fontos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az ami nagyon fontos lanyok a fiuknal?

Figyelt kérdés

Tudom,hogy minden lanynak mas jön be de mik azok a tulajdonsagok ami nagyon jo ha egy fiunak van ?

Nekem ilyen tulajdonsagaim vannak (nem tudom,hogy jok vagy rosszak e):

-Magas,rendes vagyok,becsületes,zart,nagyon nagyon ragazkodo tudok lenni ha szeretek valakit,gentleman vagyok,tisztasag manias,korankelös

mi ez aminek meg lennem kene ? 16F

2012. jan. 13. 19:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Gazdagnak, gazdagnak és gazdagnak...
2012. jan. 13. 19:14
 2/11 A kérdező kommentje:
Ez remelem nem igaz mert en nem vagyok gazdag. :S :D
2012. jan. 13. 19:20
 3/11 anonim ***** válasza:
Akor rábaszarintottál.
2012. jan. 13. 19:20
 4/11 anonim ***** válasza:
Türelmes, vicces, szereti a gyerekeket/állatokat. Hirtelen ennyi jut eszembe. (Szeret takarítani, főzni, mosogatni, teregetni, elviszi a kutyát sétálni, masszíroz naponta minimum kétszer. :D De amit a zárójelbe írtam, nem gondolom komolyan. :) )
2012. jan. 13. 19:21
 5/11 anonim ***** válasza:

akkor nagy szerszámmal kell rendelkezned!

de ha az sincs akkor sz*rban vagy:D

2012. jan. 13. 19:21
 6/11 anonim ***** válasza:
Töki, te most hány csajt akarsz? Az összeset?
2012. jan. 13. 19:25
 7/11 anonim ***** válasza:

Emberileg magas szinten! Ami egy hosszú érési folyamat eredménye, amit élethelyzetekből tanulsz, meg sok dologra rájösz.

A csajoknál bejön, ha egy fiúnak van humora, tud flörtölni, van benne tartás, tud spontán lenni, ha kell rámenős, harcol dolgokért, máskor meg könnyen lemond bizonyos igényiről, h ne bántson meg másokat. Őnzetlen, odaadó, gondoskodó, figyelmes, kedves.

A problémákról tud bármikor beszélni, és ha kell bocsánatot kérni, nem rogyik össze az egoja. Bátor.

2012. jan. 13. 19:36
 8/11 A kérdező kommentje:
Utolso ez nagyon jo amit irtal ! ilyen leszek enis !
2012. jan. 13. 19:51
 9/11 anonim ***** válasza:

"Őnzetlen, odaadó, gondoskodó, figyelmes, kedves."

Kedves kérdező, ezt a részt csak megfontolva szabad komolyan venni. Itt neten persze minden lány előadja a nagy érzékenyt, meg azt, hogy neki a kedves srácok kellenek. Van egy-kettő, akinek az életben is ilyen az ízlése, viszont a nők nagyrésze ezt a részt nem gondolja komolyan. A nők többségének, egy kemény határozott faszi kell, az sem baj, ha egy bunkó állat.

Szóval két választásod van, vagy tényleg olyan normális kedves srác leszel, amit a kedves előző hozzászóló írt, ebben az esetben, ha nem vagy baromi gazdag, vagy baromi jóképű, nem lesz sok barátnőd, sőt lehet, hogy sokáig magányos leszel, mert a valóságban ilyen férfira kevés fiatal nőnek van igénye. Viszont ha mázlid van találkozol egy olyan lánnyal, aki ezt tényleg komolyan is gondolja, nem csak hangoztatja a nagyvilágba azért, hogy megmutassa neki érzékeny lelke van. Szóval, ha találkozol a lánnyal, akkor megütöd a főnyereményt.

Ha viszont sok barátnőt szeretnél, akkor legyél nagypofájú, néha goromba, és nagy ívben tegyél a lányok érzéseire. Sok nőnek (ostobábbaknak) ez a dominancia a minden. Szinte élvezik, ha ki vannak használva.

Én az első utat választottam szívok is vele rendesen.

The choice is yours!

2012. jan. 13. 20:25
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem a mennyiseg a lenyeg hanem a minoseg! Csak az utolsonak abban igaza van, hogy ha nem vagy bunko dominans allat akkor nehezebb dolgod lesz.
2012. jan. 13. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!