Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem soha nem lesz barátom?
Figyelt kérdés
Értelmes lány vagyok nem járok bulikba, nem iszom alkoholt, szűz vagyok......2012. jan. 13. 17:33
21/22 anonim válasza:
akkor tedd azt. te idióta... 14 évesen ha már kijelented hogy egyedül halsz meg, nem lesz barátod, akkor remélem úgyis lesz... másrészt, neked csak várnod kell..
22/22 anonim válasza:
Én is elég értelmesnek tartom magam, nem járok bulikba, nem iszom alkoholt, de mégsem tettem ilyen kijelentést 14 évesen, hogy egyedül fogok meghalni.
17 éves vagyok jelenleg és nincs barátom, mégsem teszek ilyen buta kijelentést, hogy egyedül fogok meghalni.
14 évesen én még babáztam, és nem ezen agyaltam. Lehet, hogy neked is ezt kellene tenned...?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!