Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem ismerek egy fiút személyesen, de minden nap látom, és látom, hogy milyen ( tényleg látom), beleszerethetek?
egyszerűen minden nap csak rá gondolok, de úgy érzem, hogy ha bárkinek elmondanám lenéznének, mert hogy biztos csak a külseje tetszik, és nem lehetek szerelmes belé, mert nem is ismerem... és tényleg nagyon helyes, és az is megfogott benne, de egyáltalán nem népszerű a lányok körében, nem feltűnősködő, sőt inkább csendesnek gondolom, de olyan aki folyton viccelődik.. de ahogy látom, azért komoly dolgokat is el tud intézni...
ez így tudom, hogy hülyén hangzik, de szerintem tényleg ilyen, és én nagyon "szeretem"..így távolról...
szóval lehetséges így szerelmesnek lenni, vagy tényleg cask tetszik? úgy érzem ő igazi fiú, nem olyan mint a többiek...és egy kicsit olyan mint én.. 19/L
A vágy az elmében születik...
Nem érdekes, hogy belülről ismered-e, a kép már kialakult róla... igen lehetsz így is szerelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!