Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nem ismerek egy fiút...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem ismerek egy fiút személyesen, de minden nap látom, és látom, hogy milyen ( tényleg látom), beleszerethetek?

Figyelt kérdés

egyszerűen minden nap csak rá gondolok, de úgy érzem, hogy ha bárkinek elmondanám lenéznének, mert hogy biztos csak a külseje tetszik, és nem lehetek szerelmes belé, mert nem is ismerem... és tényleg nagyon helyes, és az is megfogott benne, de egyáltalán nem népszerű a lányok körében, nem feltűnősködő, sőt inkább csendesnek gondolom, de olyan aki folyton viccelődik.. de ahogy látom, azért komoly dolgokat is el tud intézni...

ez így tudom, hogy hülyén hangzik, de szerintem tényleg ilyen, és én nagyon "szeretem"..így távolról...

szóval lehetséges így szerelmesnek lenni, vagy tényleg cask tetszik? úgy érzem ő igazi fiú, nem olyan mint a többiek...és egy kicsit olyan mint én.. 19/L

2012. jan. 13. 15:24
 1/5 aszomszedneni ***** válasza:
ja , biztos ..
2012. jan. 13. 15:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Szimpatikus, de ez nem szerelem vagy szeretet. Legfeljebb azt a valakit szeretheted, akit belelátsz. Nem kéne ilyen jelzőkkel felruházni, hogy csendes meg olyan mint te stb amíg nem is ismered.
2012. jan. 13. 15:30
 3/5 anonim ***** válasza:

A vágy az elmében születik...

Nem érdekes, hogy belülről ismered-e, a kép már kialakult róla... igen lehetsz így is szerelmes.

2012. jan. 13. 15:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Elképzelhető. De valamennyire mégiscsak ismered, ha személyesen nem is...
2012. jan. 13. 15:32
 5/5 A kérdező kommentje:
hát igen, már egyszer beszélgettünk, elsőben, de szerintem már nem is emlékszik rám.. szóval ezért mondom, hogy egy kicsit ismerem azért:)
2012. jan. 13. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!