Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez mennyire normális? Még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire normális? Még sehol sem láttam ilyet.

Figyelt kérdés

Jól működik de megis kíváncsi lennék...

(csak saját felelősségre :D)

img35.imageshack.us/gal.php?g=msolatp010409225802.jpg

Aki nem tud normális választ adni, kérem inkább ne nézze meg a képeket.

2009. máj. 25. 17:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
sztem még jó is, h ilyen vastag a vége :) a görbület meg tökmindegy, mindenkinek görbül vmerre :D ritka a tökegyenes
2009. máj. 25. 18:02
 12/15 A kérdező kommentje:

Valamiért csak 1 kép látszik pedig 3-mat töltöttem fel.. Itt az uj link mind 3-al. Aki megnézné:

[link]

2009. máj. 25. 18:08
 13/15 anonim ***** válasza:
Most lehet idiótának tűnök, de ez a vastagságától függetlenül normál hosszúságnak felel meg szerintetek?? nekem jó méretesnek tűnik...
2009. máj. 25. 18:46
 14/15 A kérdező kommentje:
Nem is a hosszával, meg a vastagságával van/volt itt a gond :).
2009. máj. 25. 19:59
 15/15 anonim válasza:
hát én lehet hogy akkor nem vok normális de semmi bajom azzal a képpel.:)én a helyedbe nem esnék kétségbe.aki azt írta h orvos....hát nemis tom....szerintem feleskeges.ez oan mint amikor valakinek o lába van.
2009. máj. 26. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!